Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-06-20, 21:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ghillie441 2016-06-20, 21:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szlovak 2016-06-20, 21:16 4
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-20, 21:21 10
Jestem za facetem z białego eskorta
Działka jest jego, na nagraniu powiedział, że wcześniej zabrali część działki i nikt nie zapłacił. Teraz sąsiedzi domagają się drogi i jeszcze najlepiej za darmo.
Znam kilka takich przypadków, ale najpopularniejszym jest Zakopianka. Wszyscy krzyczą żeby poszerzyć drogę ale ziemie pod drogę to zabrać sąsiadowi po drugiej stronie ulicy. Jeden zwala na drugiego i nikt nie odpuszcza.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-20, 21:49
Zgłoś
antek025 2016-06-20, 21:55 4
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-20, 22:01
Dziwna sprawa widziałem taki filmik gdzie władze miasta zabrały bez żadnych obawień podwórko ludziom aby zrobić dojazd do galerii handlowej a tu sobie nie mogą poradzić.
Zgłoś
ellsworth 2016-06-20, 22:16 7
Zajmuję się projektowaniem dróg zawodowo i niestety sprawy własnościowe gruntów pod drogami to w tym kraju jeden wielki burdel. To, że droga idzie po działkach osób prywatnych albo odwrotnie, ze ktoś ma dom na działce drogowej to standard. Najgorsze jest to, że nawet administracja nie potrafi się między sobą dogadać i są takie jaja, że droga wojewódzka leży na działce należącej do gminy, albo odwrotnie. A już absolutnym hitem miałem jak raz jedna działka była jednocześnie własnością skarbu państwa, województwa i gminy, a zarządcą był powiat. Nikt nie potrafił powiedzieć w jakim zakresie jest czyja. Do tego wiele wydziałów geodezji na południu kraju do dnia dzisiejszego bazuje na katastrach z czasów... Austro-Węgier. Chyba nie muszę wyjaśniać jaki jest tego efekt.
Zgłoś
MadDave 2016-06-20, 22:25 1
Zgłoś
Davidzior 2016-06-20, 22:26 10
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-20, 22:52
Zgłoś
jedrzej152 2016-06-20, 23:10 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem