Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
andrzejrobert75 2019-11-14, 19:08 1
Szczur pontonem z Afryki przypłynął.a pies i kot chcą być poprawni politycznie,bo zostaną oskarżeni o ratofobię.
Zgłoś
Black Snake 2019-11-14, 19:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kamodabo 2019-11-14, 19:51
Jeż to bym tym szczurem pozamiatał
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-14, 19:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-11-14, 20:36 1

mnie to nie wygląda na takiego "naszego" normalnego szczura
Zgłoś
Dr0mg 2019-11-14, 20:57 2
Zgłoś
centek 2019-11-14, 21:17
Zgłoś
wizzPL 2019-11-14, 22:27 1
kurde, miałam psa mniejszego od tego na filmie i potrafiła zatłuc kunę większą od niej samej (zabiła dwie które chciały się dostać do kurnika) i polowała na szczury w garażu, sucza była twardą sztuką głowa labradora a ciało jak napakowany amstaf i brak ogonka (taka się urodziła) no i wersja mini bo była małym psem dożyła 17 lat
Zgłoś
polakwrocek 2019-11-14, 22:44 1
Zgłoś
aronio 2019-11-14, 23:18
Zgłoś
Kamil3l 2019-11-14, 23:37 2
Zgłoś
stach_mysliwy 2019-11-15, 7:33
Master Splinter z żółwi ninja jednak żyje

Zgłoś
doktores 2019-11-15, 9:57
poligon6 napisał/a:

Typowe socjalne nieroby, przy czym jeden udaje że cos robi. Obydwa do wora i za burte bo widze ze jakas woda za płotem. A przed tym jebnac porzadnie o sciane az by sie zesrały.

Już ci pisałem, że musisz to przepracować, poligon, a nie odrzucać te wspomnienia od siebie. Pogodzisz się z własnym "ja", przestaniesz fantazjować o dręczeniu psów, podpalaniu, znajdziesz spokój ducha. Ale na początek musisz przestać obciągać wszystkim na plebani. Twój proboszcz pisze na fejsie, że na ministranta już za stary jesteś, ale połykasz z jajami, to cię trzymają, bo byś wszystkie czworonogi z żalu we wsi spalił.
Zgłoś
Grze 2019-11-15, 10:07
Ale syf na chacie
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-15, 13:36 1
Nie ma się z czego śmiać. Porządny szczur to nie w kij dmuchał. Miałem kiedyś nieprzyjemność zabić jednego przy pomocy szpikulców do szaszłyków i cegły. Walczył dzielnie. Nie polecam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem