Natknąłem się na pewien dokument, który pokazuje jak Szwecja zatraciła się w postępie wolności źle rozumianej.
Osobiście uważałem, że kraj ten jest rajem, ale szczerze wolę Polską biedę niż pedała za ojca
Poruszony jest też wątek księży homoseksualistów, więc będzie pożywka dla hejterów.
cz.1
cz.2
cz.3
Mój pierwszy artykuł, proszę o wyrozumiałość
Jebnięty kraj... przysięgam jebnięty.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
T................2
2012-09-30, 11:05
K🤬a mać. 3ci film- facet skrytykował pedalstwo, a ci debile postawili go przed sądem za posiadanie własnego zdania. Noż ja p🤬le. I jeszcze ten pedal z przedziałkiem - wysłać do obozu....
Mam nadzieję że u nas uda się wyplenić lewactwo i czegoś takiego nigdy nie będze, bo jak nie to trzeba stąd sp🤬alać.
g................t
2012-09-30, 11:08
Jebnięty, nie jebnięty. Dobrze się żyje w Skandynawii póki co. Ale jeszcze chwila, jak brudasy zaczną się domagać swoich praw i szariat wprowadzą (a co, tulerancje mamy!).
N................u
2012-09-30, 11:16
Oglądałem to na religii i pierwszy raz w życiu naprawdę doceniłem, że jestem katolikiem. Poza tym, to nasza religia, w porównaniu z innymi, nie jest taka zła, wystarczy spojrzeć na islam.
toka
2012-09-30, 11:33
Ja z ciekawości zapytałem historyka w szkole, ile tak naprawdę gejów/lesbijek zginęło w obozach, ponieważ ten "niby" ksiądz uważał iż obozy koncentracyjne miały na cele eksterminacje gejów. Nauczyciel powiedział mi, że potwierdzono śmierć 4 gejów w Auschwitz. Więc koleś chyba mija się z prawdą. Ot taka ciekawostka.
c................7
2012-09-30, 11:37
"Nikt z nich życia swego nie lubi, a trzymają się go jak tonące szczury". Skoro tak im w Szwecji źle to czego nie pojadą gdzieś indziej?
C................3
2012-09-30, 11:57
@up
za taki socjal jak tam gwarantują, nikt Ci nie ucieknie !
Justtin napisał/a:
Hahaahaha, a skąd się biorą homosie? Pewnie myslisz ze z par homoseksualnych.
nic z tych rzeczy

Można by tam wysyłać też nowo narodzonych i niech tam sobie powoli żyją i umierają
S................l
2012-09-30, 12:53
A aj myślałem że taki kraj jak Szwecja jest piękny i prawie doskonały... O ja k🤬a głupi...
s................8
2012-09-30, 14:49
Właśnie odkryłem prawdę. III wojna światowa odbędzie się na arenie Europy między homosiami a ciapatymi. To wszystko jest pop🤬lone.
Czas wszystkich uświadomić w temacie poprawności już nie mówi się gej pedał.Teraz narodziło się nowe poprawne i kulturalne określenie dla tzw.kochających inaczej WAGINOSCEPTYK hehehe.
A tak na poważnie do pieca z tymi wszystkimi pedałami najpierw związki partnerskie a później co adopcja.
cannabis7777 napisał/a:
"Nikt z nich życia swego nie lubi, a trzymają się go jak tonące szczury". Skoro tak im w Szwecji źle to czego nie pojadą gdzieś indziej?
Skoro tak Ci c🤬jowo w Polsce to czemu z niej nie sp🤬olisz? Ta sama analogia, a patrz ilu z Nas tu siedzi.
podpis użytkownika
Witaj.
@masabitumiczna
K🤬a człowieku ja nie widzę problemu wystarczy wziąć ślub (wystarczy cywilny) i masz problem z głowy. Twoja dziewczyna staje się najbliższą rodziną i nie potrzeba żadnego p🤬lenia o związkach partnerskich. Poza tym przecież taki związek też trzeba by zalegalizować, a po jaki h🤬j tworzyć instytucję mini-małżeństwa.
Nie można być trochę w ciąży.
No chyba, że dziewczyna prosto z sadola, ale to i tak można załatwić poprzez zmianę płci. Wystarczy przecież, żeby się w papierach zgadzało.
P.S. Dla mnie jak już 10 lat jesteście razem i jeszcze masz jakieś wątpliwości to jesteś zwykłą p🤬deczką.
M................a
2012-10-01, 0:17
A mnie wk🤬ia, że w Polsce nawet jeśli wybierzesz kremację, to musisz urnę zakopać na cmentarzu! J🤬i lobbyści.
m................a
2012-10-01, 8:41
@miszcz310 - wątpliwości? dobre sobie...
Są różne sytuacje życiowe, np. osoby po rozwodach, które nie chcą wchodzić w związki małżeńskie, bądź nie mogą z jakichś przyczyn, a chcą być z kimś, mieszkać itp...
Z resztą zobacz sobie w statystykach czy wśród znajomych ile jest rozwodów.
p.s. Z tym ślubem to jakbym ciotkę swoją słyszał...