Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Postęp po szwedzku
toka • 2012-09-28, 23:45
Natknąłem się na pewien dokument, który pokazuje jak Szwecja zatraciła się w postępie wolności źle rozumianej.
Osobiście uważałem, że kraj ten jest rajem, ale szczerze wolę Polską biedę niż pedała za ojca
Poruszony jest też wątek księży homoseksualistów, więc będzie pożywka dla hejterów.
cz.1

cz.2

cz.3

Mój pierwszy artykuł, proszę o wyrozumiałość
Zgłoś
Dildowagins 2012-09-30, 10:53 3
Jebnięty kraj... przysięgam jebnięty.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
T................2 2012-09-30, 11:05 8
K🤬a mać. 3ci film- facet skrytykował pedalstwo, a ci debile postawili go przed sądem za posiadanie własnego zdania. Noż ja p🤬le. I jeszcze ten pedal z przedziałkiem - wysłać do obozu....
Mam nadzieję że u nas uda się wyplenić lewactwo i czegoś takiego nigdy nie będze, bo jak nie to trzeba stąd sp🤬alać.
Zgłoś
g................t 2012-09-30, 11:08
Jebnięty, nie jebnięty. Dobrze się żyje w Skandynawii póki co. Ale jeszcze chwila, jak brudasy zaczną się domagać swoich praw i szariat wprowadzą (a co, tulerancje mamy!).
Zgłoś
N................u 2012-09-30, 11:16 5
Oglądałem to na religii i pierwszy raz w życiu naprawdę doceniłem, że jestem katolikiem. Poza tym, to nasza religia, w porównaniu z innymi, nie jest taka zła, wystarczy spojrzeć na islam.
Zgłoś
toka 2012-09-30, 11:33 2
Ja z ciekawości zapytałem historyka w szkole, ile tak naprawdę gejów/lesbijek zginęło w obozach, ponieważ ten "niby" ksiądz uważał iż obozy koncentracyjne miały na cele eksterminacje gejów. Nauczyciel powiedział mi, że potwierdzono śmierć 4 gejów w Auschwitz. Więc koleś chyba mija się z prawdą. Ot taka ciekawostka.
Zgłoś
c................7 2012-09-30, 11:37 1
"Nikt z nich życia swego nie lubi, a trzymają się go jak tonące szczury". Skoro tak im w Szwecji źle to czego nie pojadą gdzieś indziej?
Zgłoś
C................3 2012-09-30, 11:57 1
@up
za taki socjal jak tam gwarantują, nikt Ci nie ucieknie !
Zgłoś
jolmen13 2012-09-30, 12:45
Justtin napisał/a:

Hahaahaha, a skąd się biorą homosie? Pewnie myslisz ze z par homoseksualnych.

nic z tych rzeczy Można by tam wysyłać też nowo narodzonych i niech tam sobie powoli żyją i umierają
Zgłoś
S................l 2012-09-30, 12:53 1
A aj myślałem że taki kraj jak Szwecja jest piękny i prawie doskonały... O ja k🤬a głupi...
Zgłoś
s................8 2012-09-30, 14:49
Właśnie odkryłem prawdę. III wojna światowa odbędzie się na arenie Europy między homosiami a ciapatymi. To wszystko jest pop🤬lone.
Zgłoś
sheriff180 2012-09-30, 15:06 2
Czas wszystkich uświadomić w temacie poprawności już nie mówi się gej pedał.Teraz narodziło się nowe poprawne i kulturalne określenie dla tzw.kochających inaczej WAGINOSCEPTYK hehehe.
A tak na poważnie do pieca z tymi wszystkimi pedałami najpierw związki partnerskie a później co adopcja.
Zgłoś
Kimo36 2012-09-30, 20:27
cannabis7777 napisał/a:

"Nikt z nich życia swego nie lubi, a trzymają się go jak tonące szczury". Skoro tak im w Szwecji źle to czego nie pojadą gdzieś indziej?

Skoro tak Ci c🤬jowo w Polsce to czemu z niej nie sp🤬olisz? Ta sama analogia, a patrz ilu z Nas tu siedzi.

podpis użytkownika

Witaj.
Zgłoś
miszcz310 2012-09-30, 22:31
@masabitumiczna
K🤬a człowieku ja nie widzę problemu wystarczy wziąć ślub (wystarczy cywilny) i masz problem z głowy. Twoja dziewczyna staje się najbliższą rodziną i nie potrzeba żadnego p🤬lenia o związkach partnerskich. Poza tym przecież taki związek też trzeba by zalegalizować, a po jaki h🤬j tworzyć instytucję mini-małżeństwa.
Nie można być trochę w ciąży.
No chyba, że dziewczyna prosto z sadola, ale to i tak można załatwić poprzez zmianę płci. Wystarczy przecież, żeby się w papierach zgadzało.

P.S. Dla mnie jak już 10 lat jesteście razem i jeszcze masz jakieś wątpliwości to jesteś zwykłą p🤬deczką.
Zgłoś
M................a 2012-10-01, 0:17
A mnie wk🤬ia, że w Polsce nawet jeśli wybierzesz kremację, to musisz urnę zakopać na cmentarzu! J🤬i lobbyści.
Zgłoś
m................a 2012-10-01, 8:41
@miszcz310 - wątpliwości? dobre sobie...
Są różne sytuacje życiowe, np. osoby po rozwodach, które nie chcą wchodzić w związki małżeńskie, bądź nie mogą z jakichś przyczyn, a chcą być z kimś, mieszkać itp...
Z resztą zobacz sobie w statystykach czy wśród znajomych ile jest rozwodów.

p.s. Z tym ślubem to jakbym ciotkę swoją słyszał...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie