Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
K................a 2013-04-21, 21:39 6
modzgi napisał/a:

Widzę że argumenty ci się skończyły i zaczynasz hejtować.
Pewnie tak samo mówiono 2000 lat temu.
"OOOO co to za religia , człowiek do krzyża przybity i niby mamy w to wierzyć? Przeciez wszechmocnych bogów mamy co błyskawice miotają i morzami władają ;p"
Natomiast kampanie takie na ulicach mają jedno zadanie
WMÓWIĆ NAM ŻE TO JEST NORMALNE! i na porządku dziennym, chociaż z tym porządkiem to chyba tak jest.

Tak, tak, skończyły mi się argumenty, a ty masz jeszcze całą biblię argumentów na temat autodestrukcji cywilizacji.

Ten plakat ma jedynie pokazać, że homoseksualizm jest niegroźny, z czym oczywiście się zgadzam. Nie burzy on mojej heteroseksualnej orientacji i nie obrzydza mnie w żaden sposób. Bardziej brzydzi mnie czytanie kolejnych pop🤬lonych postów "patriotów" na temat tego kim należy jeszcze napalić w piecu, a kogo zagazować w komorach.

Wybacz mi moje złowieszcze lewactwo.
Zgłoś
M00nSpeLL 2013-04-21, 21:43 2
Szkoda,że dla idiotów słowo liberał stało się synonimem r🤬a palikota i innego syfu...

podpis użytkownika

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
K................a 2013-04-21, 21:47 1
M00nSpeLL napisał/a:

Szkoda,że dla idiotów słowo liberał stało się synonimem r🤬a palikota i innego syfu...

Trudno, żeby liberał był synonimem zwolennika eksterminacji wszystkiego co "niewłaściwe".

Liberalizm wg najprawdziwiej prawicowej prawicy - możesz żyć i się pokazywać, jeżeli jesteś taki jak ja. Jeśli nie, to won z Polski, albo do pieca.
Zgłoś
e................r 2013-04-21, 21:47 3
właśnie na tym polega "metoda małych kroczków". kilkanaście lat temu nikt by przecież nie pomyślał, że na billboardach będzie promowany homoseksualizm. z dnia na dzień nie zauważasz żadnej diametralnej zmiany, aż po kilku latach budzisz się z ręką w nocniku i ch*jem w d*pie.
Zgłoś
b................7 2013-04-21, 21:49 4
k🤬a ale wysyp lewaków... janie rozpal w piecu i uruchom komore...
Zgłoś
m................i 2013-04-21, 21:49 5
@up
Oj Panowie Panowie.....
Z tym liberalizmem to się zgodzę bo ustrój polityczny ma tylko lekki wpływ na mentalność ludzi..
(pozatym obrazek nie mojego autorstwa)
@ Bloodwar
Tu nie chodzi o inwazję, chodzi o przyzwolenie na istnienie takich postaw lub ruchów lub idei
Żadnej inwazji nigdy nie było, to istnieje cały czas tylko raz o tym głośno raz nie..
Ja zabiegam głównie o to żeby tego nie bagatelizować ponieważ ci ludzie są groźni , nie dla mas ale dal jednostek. A im więcej tych ludzi tym więcej krzywdy.
Tak samo jak 50 lat temu nie do pomyślenia było zeby wyjść i powiedzieć jestem homo, dzisiaj ludzie wychodzą i mówią. Jednocześnie silne lobby homoseksualne próbuje nam i naszym dzieciom wmówić (przez plakaty i odpowiednio preparowane spoty i podręczniki szkolne! ) że to jest normalne , fajne , i co gorsza dąży do tego że godne do naśladowania. Pedały stają się celebrytami , więc kto wie czy za jakiś czas nie wyjdzie koleś co dzieci puka i zrobi tego samego? Dla tych co uważają że problemu nie ma : niedaleko nas na Litwie swego czasu było głośno a potem cisza. Tylko że ojca ( który jej bronił i zemścił się na pedofilskiej siatce, notabene wysoko postawionej) gw🤬conej dziewczynki znaleziono martwego nad brzegiem rzeki. Fritzl. Małżeństwa z nieletnimi w azji i afryce, Sprawa w Siemiatyczach , Sprawa w Belgii i jeszcze ciekawe o ilu nie wiemy ponieważ słuch o nich do nikogo nie dotarł..
@Koniec Świata
Znajdź chociaż jeden zwrot w tym pisałem o tym że cywilizacja zmierza do autodestrukcji czy czego tam, jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to już dla ciebie chyba za późno;)
Zgłoś
K................a 2013-04-21, 21:50 1
bartosznowak997 napisał/a:

k🤬a ale wysyp lewaków... janie rozpal w piecu i uruchom komore...

Ty idziesz na rozpałkę, bo ja lubię się kąpać w dużych płomieniach.
Zgłoś
b................7 2013-04-21, 21:58 2
Koniec Świata,
ok dla słusznej idei wyeliminowania jednej zawszonej żydowsko - lewackiej k🤬y z społeczeństwa mogę się poświęcić ;]
Zgłoś
K................a 2013-04-21, 22:04 3

Koniec Świata,
ok dla słusznej idei wyeliminowania jednej zawszonej żydowsko - lewackiej k🤬y z społeczeństwa mogę się poświęcić ;]

Dziękuję za te godne polskiego Patrioty, szlachetne słowa.

Zgłoś
sinjids 2013-04-21, 22:06 2
Koniec Świata napisał/a:

Ty idziesz na rozpałkę, bo ja lubię się kąpać w dużych płomieniach.

Koniec Świata,

Dyskusja na poziomie, po c🤬ju...

Zresztą nie obrażajcie liberałów, liberał a lewacko-pedalski hipster to co innego. Poza tym skoro jesteście takimi uberpoprawnymi patriotami i przykładnymi mężami stanu (w co wątpię) to powinniście świecić przykładem. Zarażając poglądami o szlachetnej prawicy możecie krok po kroku przekonać coraz większe rzesze ludzi do przyjęcia określonego światopoglądu. Ale nie, po co, lepiej p🤬lić o utraconej ojczyźnie i żydowsko-pedalskim spisku.

Poza tym widać zajebistą gloryfikację patriotyzmu w Polsce po uroczystości w ubiegły Dzień Niepodległości. Pomijając domniemane prowokacje prawica organizując alternatywny marsz i jednocześnie bojkotując marsz prezydenta ładnie pokazała gdzie ma cały ten patriotyzm.
Zgłoś
K................a 2013-04-21, 22:10
@sinjids

Pięknym językiem i merytoryczną dyskusją, szlachetna prawica przekona mnie żebym sam wskoczył do pieca.
Zgłoś
sinjids 2013-04-21, 22:12
Koniec Świata napisał/a:

@sinjids

Pięknym językiem i merytoryczną dyskusją, szlachetna prawica przekona mnie żebym sam wskoczył do pieca.

Tak między Bogiem a prawdą to ciągnąc komentarze do jego wypowiedzi też się nie popisujesz, mimo iż zacząłeś ciekawie. Problem z prawicą jest taki, że chce być za bardzo na prawo i w efekcie nie ma żadnej alternatywy poza politycznie nie do końca poprawnym Korwinem.
Zgłoś
korinogaro 2013-04-21, 22:15
Jestem niewierzący, ale wolę już katolików niż "postępowców". Katolicy co najwyżej są od czasu do czasu irytujący. "Postępowcy" są co najwyżej od czasu do czasu nie totalnie wk🤬iający.
Zgłoś
K................a 2013-04-21, 22:24
@sinjids

Ja tam się nie popisuję. Komentowanie na Sadolu to dla mnie dobra rozrywka. Jutro czeka mnie ciężki dzień, więc muszę się trochę rozerwać, zanim włożę moje lewackie gacie zagłady i żydomasońskie skarpety NWO. Niszczenie Polski i cywilizacji białego człowieka, które zapewne będę jutro praktykował to zajebiście ciężka praca.
Zgłoś
dostępny_nick 2013-04-21, 22:25
Ciekawi mnie kto nadał prawicy decydowanie co jest okej, a co nie...
Najlepsze w tym wszystkim jest, że gdybyście zlewali te wszystkie parady itd. to już by to dawno ucichło, a Wy tylko dolewacie oliwy do ognia... Ale w sumie czego ja się spodziewałem po ekstremalnych prawicowcach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie