Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:54
janeeek3 2012-05-15, 18:22
Same przypały...
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 18:40
alan10 napisał/a:

Skąd to wiadomo? Pytam poważnie. Dlaczego deklarujesz, że wiesz więcej niż jest to możliwe?
BTW Szanuj język polski.

odpowiedz zawarłem w tekscie, jak nie umiesz czytac to lepiej nie pytaj.
masz żeby nie było:
marhaz napisał/a:

(...)ludzie ktorzy przezyli smierc kliniczna czy reinkarnacje, nawet poprzez "channeling" (połaczenie z wyzszymi bytami) byty, które nawiazuja z nami kontakt(...)

Poczytaj troche albo pooglądaj, w necie jest mnostwo informacji na ten temat, a najlepiej pogadaj z kims kto miał z tym doczynienia.
Chyba ze jestes ortodoksyjnym katolem to strata mojego czasu na Ciebie..
....i Twojego dla siebie.

alan10 napisał/a:

Dlaczego deklarujesz, że wiesz więcej niż jest to możliwe?

a gdzie jest napisane jakie sa mozliwosci wiedzy ludzkiej?
alan10 napisał/a:

BTW Szanuj język polski.

Sram na Ciebie i Twoj jezyk internetowy, zmierzmy sie w dyktandzie
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 18:43
0:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 19:11 1
jestem pedofilem
Zgłoś
sinjids 2012-05-15, 19:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 19:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CBŚ 2012-05-15, 19:28
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 20:52
marhaz napisał/a:

Poczytaj troche albo pooglądaj, w necie jest mnostwo informacji na ten temat, a najlepiej pogadaj z kims kto miał z tym doczynienia.

Cytat:

a gdzie jest napisane jakie sa mozliwosci wiedzy ludzkiej?

Mogę sobie oglądać i czytać przez całe życie te wszystkie historyjki, ale nie będę ani krok bliżej pewności co do istnienia jakiegoś boga czy innej siły. Zgodnie z nauką te wizje podczas śmierci klinicznej to tylko wytwór wyobraźni, (nad)zwyczajne halucynacje spowodowane niedotlenieniem mózgu. To można udowodnić, istnienie jakiegoś superinteligentnego bytu już nie.
Nie bardzo wiem jak rozumieć dziwne sformułowanie "możliwości wiedzy ludzkiej". Jeśli chodzi o to, co może człowiek wiedzieć, to sprawa jest prosta - może wiedzieć wszystko, oprócz tego, czego wiedzieć się nie da (a do tych rzeczy zalicza się odpowiedź na pytanie "czy jest coś po śmierci?" albo "czy istnieje jakiś nadnaturalny byt").
Zgłoś
Legon 2012-05-15, 20:59
ale te typy sa tepe ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 21:01
Legon napisał/a:

ale te typy sa tepe ...

Ano, tak wyobrażam sobie ludzi nie używających polskich liter piszących posty.
Zgłoś
Skora2 2012-05-15, 21:10
Oglnie wyglądaja co niektorzy jakby lekko cofnieci w rozwoju, a gość z gitarą wygrał - gruby frodo...
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 21:56
Nikt im nie powiedział, że boga nie ma... hehe
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-05-15, 22:01
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-15, 22:01
2:21 - LSD
2:55 - Marihuana
Zgłoś
maku92 2012-05-15, 22:28
JP na 100 %- Jestem Postulantem na 100%
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem