👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

'To był tylko pies"
Jak by jakiś gówniak wbiegł na ulicę to bym się tylko śmiał, bo to tylko jakiś bękart. A zwierzątka by mi było szkoda.
Jak by jakiś gówniak wbiegł na ulicę to bym się tylko śmiał, bo to tylko jakiś bękart. A zwierzątka by mi było szkoda.

100Burned napisał/a:
Do psa się można przywiązać zwłaszcza w świecie frajerów, kurew, obłudników, konfidentów, korposzczurów- karierowiczy, socjopatów, hipokrytów etc. Pies Ci nie wbije noża w plecy, zawsze cieszy się na Twój widok, zawsze stanie w Twojej obronie, jesteś dla niego całym światem....
...Ja tam bym psa bronił ryzykując życie. Z resztą już raz tak było.
Chciałem napisać coś mądrego, ale po przeczytaniu tego uznałem, że nic lepszego nie wyskrobie. Krata piwa dla Ciebie albo i lepiej

Zwinna pani i tak pewnie ze strachu dostała zawału, ale liść na otrzeźwienie się jej by należał. Ja na jej miejscu poprosił bym o kopa w tępy ryj i przeprosił kierowce za spowodowanie nerwowej sytuacji.

@janlew, ludzi jest 7 mld, a nie 6. Po co zostawiać 1 mld, 100 mln wystarczy reszta do utylizacji. Są humanitarne sposoby zmniejszenia ludności świata, wystarczy tylko sterylizować patole, niepełnosprawnych, chorych, debili, biednych których nie stać na utrzymanie dziecka i zapewnienie odpowiednich warunków. I za 100 lat ludności osiągnie upragnione 100 mln zamiast 7 mld niepotrzebnych nikomu klonów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie