Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Poszkodowane Sebixy z koła tłumaczą, a raczej próbują
konto usunięte • 2017-08-22, 3:50
słowa są zbędne, 18 minut, ale wydaje mi się warto KLASYKA GATUNKU, chłopaki chyba trochę porobieni a już jakiś były atek, szef czegoś tam ze swoimi mongolskimi teoriami

jest jak zawsze, dobre mordy z ulicy zachowywały się dostojnie, przecież ta prawilna mordka zamówiła tylko pizze i szprajta sobie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-08-22, 20:54 11
doopa napisał/a:

@up
chodzi mi o sam fakt, jak się zachowywał ten niepoczytalny pies, jak dla ciebie się normalnie zachowywał, a nie jak psychopata, co chyba coś z tobą jest nie tak

wyciągnąłbym tak samo jak ten "niepoczytalny pies" zważywszy na fakt, że celowo poznań opisał kim te typy są, wszyscy z wyrokami za handel, narko i pobicia proszę Cię...

przecież to już po gębach widać, że myślenie jest obce tym osobnikom, tylko kolor skóry jakiś nie na miejscu
Zgłoś
PolaczekRR 2017-08-22, 22:57
Bycie dresem w tym kraju to sport ekstemalny
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-22, 23:02 1
Na miejscu tego napinacza wziąłbym brata za rękę i wskoczył pod pociąg , to byłby ciekawy materiał
Zgłoś
Suspens 2017-08-22, 23:05 2
polakeny=biali murzyni. kto tak nie mysli ten pała!
Zgłoś
Akli 2017-08-22, 23:30
Warto to oglądać?
Zgłoś
natking 2017-08-23, 0:13
Co za banda debili
Zgłoś
CrazyD 2017-08-23, 0:18 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-08-23, 0:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-23, 1:05 1
Co to za ekspert na tym filmie? Chowanie załadowanej broni do kabury niedopuszczalne? Przecież od początku powinien mieć broń gotową do użycia! Jak dla tego faceta chodzenie z przygotowaną bronią jest niebezpieczne to może sam potrzebuje szkolenia!
Zgłoś
KrulJulian9001 2017-08-23, 2:18 5
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2017-08-23, 8:28
Załadowana w sensie wprowadzony nabój do komory nabojowej i odbezpieczona. Taka broń w Kairze może wystrzelić podczas szarpaniny, np policjant może tak się przewrócić, że uderzy kabiną z bronią o chodnik np.
Normalnie w k aburze pistolet nie ma nabój w komorze, wszystkie są w magazynku. Po wyjęciu broni trzeba przeładowwć i odbezpieczyć, przed schorzeniem do kabury zabezpieczyć.

Edit.
Nie w Kairze a w kaburze.....
Zgłoś
luki77 2017-08-23, 8:52
Ale jaki film oglądali, bo w końcu nie wiem?
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-08-23, 9:23
no niestety po kilki "zdaniach" mam dość
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-23, 11:51 2
Zgłoś
cyceadamus 2017-08-23, 12:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem