Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć sk🤬iela
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L2b
2014-03-13, 11:20
konto usunięte
2014-03-13, 11:20
konto usunięte
2014-03-13, 11:28
o kurka, niemozliwe, nie kierowal BMW.
nie bedzie w sejmie debaty na ten temat, bo malo medialny jakos tak
fakt.pl/oblawa-na-bandyte-ktory-smiertelnie-potracil-13-latka-,artykul...
Wpisałem w google pierwsze co popdanie, wyskoczył fakt (trudno).
Bądźmy szczerzy, rodzina obywateli Rumunii czyli nie cywilizowani Rumunie a tacy co stoją na skrzyżowaniach z łapskami przy szybach, nie rodzina a patologia.
Świadek mówi co innego a oni (rodzice) co innego. Nie zdziwie się jak sami wypchnęli bachora pod auto bo liczyli na kase.
konto usunięte
2014-03-13, 11:35
Łysy z Brazzers
Ta strona powinna się nazywać "Hipokristic.pl". W jednym temacie wszyscy piszą jak by to oni ratowali świat wymordowując całe cygańskie gówno, a później dają piwa takiemu czemuś...
Rumuni to nie cyganie, wy zdebilowaciali specjaliści od wszystkiego.
Eth
2014-03-13, 11:53
@UP
W Rumunii cyganow jest mnostwo, wiec ja bym obstawial cyganstwo z podwojnym obywatelstwem.
Podobno poczatek numeru rejesteacyjnego samochodu to WI.....
konto usunięte
2014-03-13, 12:05
konto usunięte
2014-03-13, 12:08
Co za konfident umiescil ten temat i dlaczego nikt go jeszcze nie usunal ?!
konto usunięte
2014-03-13, 12:10
Sprawdźcie, czy to nie jest przypadkiem ten gość
facebook.com/profile.php?=7432645066541
konto usunięte
2014-03-13, 12:17
Widzę, że na forum mamy wielu jasnowidzów, którzy wiedzą jak było naprawdę.