📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jeszcze zdąrze odpisać
. Myślisz, że jak robisz jakieś jak francuz jakiś jakieś foty pedalskie to jesteś fotografikiem? Używasz photoschopa i wystawiasz tutaj takie zdjencia -.-. Myslisz ze sie nabiore na takie coas? A ortografie to moge wytluamczyc bo mam dysleksje. I ortografia nie ma nic d co do inteligencji!! Ogarnij sie i rób foty jakieś podwórka sobie sam przed obiadem i po obiedzie

@wolfik990. też mam dysleksje, ale zasłanianie się tym w internecie jest debilizmem. Wszystkie przeglądarki podkreślają wyrazy z błędem a tobie nawet się nie chce tego sprawdzić.

@wolfik990
No rozśmieszyłeś mnie i myślę, że wszystkich dookoła. Zdjęcia, które wrzuciłem wcześniej (przeleć kilka postów wyżej) oprócz tego w hd w linku są po prostu gołe (to w linku ma nałożoną jedną warstwę i jest wygładzone), w photoshopie je tylko najwyżej przycinałem. Pioruna dziecko nie widziałeś na oczy? Tłumaczenie się dysleksją jest żenujące jak dla mnie. No chyba, że traktujesz to jako zezwolenie od lekarza na bycie kompletnym debilem. Autokorektę w swojej przeglądarce, mam rozumieć, masz w głębokim poważaniu, no bo przecież masz na papierku, że jesteś debilem, więc nie musisz klikać i nikt za to nie może Cię oskarżać. Dodatkowo kryteria jakimi się posługujesz w wyborze rozmówców też mówią o Twoim IQ na poziomie temperatury pokojowej (tak, mam powyżej 20cm w bicu, nie martw się). Jeśli uda Ci się wysilić, no bo przecież czytanie bardzo męczącą czynnością jest, to gratuluję. No chyba, że jesteś trollem pospolitym, w takim razie też gratuluję.
No rozśmieszyłeś mnie i myślę, że wszystkich dookoła. Zdjęcia, które wrzuciłem wcześniej (przeleć kilka postów wyżej) oprócz tego w hd w linku są po prostu gołe (to w linku ma nałożoną jedną warstwę i jest wygładzone), w photoshopie je tylko najwyżej przycinałem. Pioruna dziecko nie widziałeś na oczy? Tłumaczenie się dysleksją jest żenujące jak dla mnie. No chyba, że traktujesz to jako zezwolenie od lekarza na bycie kompletnym debilem. Autokorektę w swojej przeglądarce, mam rozumieć, masz w głębokim poważaniu, no bo przecież masz na papierku, że jesteś debilem, więc nie musisz klikać i nikt za to nie może Cię oskarżać. Dodatkowo kryteria jakimi się posługujesz w wyborze rozmówców też mówią o Twoim IQ na poziomie temperatury pokojowej (tak, mam powyżej 20cm w bicu, nie martw się). Jeśli uda Ci się wysilić, no bo przecież czytanie bardzo męczącą czynnością jest, to gratuluję. No chyba, że jesteś trollem pospolitym, w takim razie też gratuluję.
Uwielbiam to
. Nawet nie wiecie jaką mi przyjemność sprawiacie tym, że próbujecie mnie poniżyć
. Dzięki dzięki. Będę się śmiał cały wieczór.
Tak tak..
To tylko prowokacja <lol2>
Pozdrowienia

Tak tak..
To tylko prowokacja <lol2>
Pozdrowienia

Też się pochwale, a co ! ;D
Fotografie wykonane w lipcu 2012 w Bielsku- Białej
Fotografie wykonane w lipcu 2012 w Bielsku- Białej

DragonShade napisał/a:
Prowokacja, czy nie - I tak wyszło na to, że jesteś idiotą![]()
Dalej tyraj <lol2> Dalej. Beka na cały dzień

W burzach nie tylko fascynujące są wyładowania atmosferyczne, ale także chmury burzowe, od których nie raz nie można oderwać wzroku.
Reszta w komentarzach
Źródło

Reszta w komentarzach
Źródło
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie