📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

gówno masz nie pogląd ,na temat dzisiejszej armii sie nie wypowiadaj chyba że jesteś ekspertem (zapomniałem kazdy polak jest ekspertem we wszystkim i w niczym ) .
Polska armia ma potencjał bojowy na wysokim poziomie gorzej z obronnością terytorium ale to sie zmienia po zeszłorocznych zmianach doktryny naszego wojska -ale co ty możesz wiedziec
Polska armia ma potencjał bojowy na wysokim poziomie gorzej z obronnością terytorium ale to sie zmienia po zeszłorocznych zmianach doktryny naszego wojska -ale co ty możesz wiedziec

O Systemie Obrony Terytorialnej oraz o tym jak można prowadzić realną wojnę z takim stanem armii jaki obecnie posiadamy:
sadol.pl/polska-neopartyzantka-vt275260.htm
sadol.pl/polska-neopartyzantka-vt275260.htm

zonik napisał/a:
Podoba mi się ten rosomak powariowałby po jakiś bezdrożach;-)
czemu po bezdrożach? ja bym po wiejskiej pośmigał

wiekszosc w wojsku to ludzie z wiosek ktorzy nie nadaja sie do roboty i dlatego poszli do woja i koncza tam kariere po raku badz po znajomosci.tak bynajmniej jest tu gdzie mieszkam
Tak kradna,kartofle i konserwy i inne tak samo jak kazdy dziad w sektorze panstwowym,i nasi poslowie,nie maja mega sprzetu ale chlopaki maja jaja co by sie wypowiedziec albo jechac do iraku,co drugi geniusz komentujacy, nie byl w naszej rodzimej armii a wiecej wie niz Jaruzelski za stanu.Najlepiej zalozyc rurki i isc do Heaven.
H..J wam w d nie uzywam polskich znakow.
JW1517-03/04
H..J wam w d nie uzywam polskich znakow.
JW1517-03/04
podpis użytkownika
peace
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie