📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

No ale przyznać trzeba że jak by wszyscy policjanci tak wyglądali a nie że większość ma nadwagę, albo chude szczypiory bez masy mięśniowej to 90% sebixów i małolatów miało by więcej respektu i by tak nie pyskowali podczas interwencji

MatlusAS napisał/a:
No ale przyznać trzeba że jak by wszyscy policjanci tak wyglądali a nie że większość ma nadwagę, albo chude szczypiory bez masy mięśniowej to 90% sebixów i małolatów miało by więcej respektu i by tak nie pyskowali podczas interwencji
I do tego te Karyny po 160cm wzrostu

hiqq napisał/a:
Za co k***a ten tysiąc, Ja się pytam za moich czasów za picie w miejscu publicznym było 50 dych ± ewentualnie za zaśmiecanie 50 dych i to było na tyle . . .
Za picie jest teraz stówka. Zmieniło się jakiś czas temu.
A co do tego drugiego to:
Art. 145. [Zaśmiecanie miejsc publicznych]
Kto zanieczyszcza lub zaśmieca miejsca dostępne dla publiczności, a w szczególności drogę, ulicę, plac, ogród, trawnik lub zieleniec,
podlega karze grzywny do 500 złotych albo karze nagany.
Pewnie dyskutanci się trafili to dowalił im maksymalnie.
do swojego małego ptaszka też tak pewnie mówi.
Słuchaj kolego masz 5 sekund i wstajesz... już 3 sekundy minęły...
Słuchaj kolego masz 5 sekund i wstajesz... już 3 sekundy minęły...
Piwo pijemy ze szklanki schłodzoe w domu lub lokalu ew. gril reszt to PaTUSY
@hiq
spożywka alkoholu jest 100 (art 43[1] ustęp 1 ust o wtipa)
zaśmiecanie prawdopodobnie 500 zł (art 145 kw).
Nie wiem skąd ten tysiąc, stary cennik?
Jest jeszcze kwestia czy nie są nieletnimi (ukończone 17 lat); bo kilku na takich nie wygląda.
Eh te fejkowe programy.
A, czemu ich sok nie obrabia?
spożywka alkoholu jest 100 (art 43[1] ustęp 1 ust o wtipa)
zaśmiecanie prawdopodobnie 500 zł (art 145 kw).
Nie wiem skąd ten tysiąc, stary cennik?
Jest jeszcze kwestia czy nie są nieletnimi (ukończone 17 lat); bo kilku na takich nie wygląda.
Eh te fejkowe programy.
A, czemu ich sok nie obrabia?
Haha, znam tego policjanta. Pamiętam jak pytał się na siłowni o teścia
Ktoś chce więcej szczegółów to na priv. Kolo jest z mojej okolicy i wszyscy wiedzą, że ma sporo problemów które gdzieś tam rozkłada między hantelkami

@hiqq @garota
dobra japy patusy, nie pijcie w miejscach publicznych to nie będzie problemu
dobra japy patusy, nie pijcie w miejscach publicznych to nie będzie problemu
Winni,ale widać, że parówa, która musi się dowartościować. Niech lepiej podstąpi jak dobry obywatel/policjant i podjebie swoich kolegów, którzy mu testosteron ogarniają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie