Gość sp🤬olił z miejsca, matka zajebista pierwsza reakcja.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
usni
2023-05-14, 20:45
Nie do końca dobrze widać na tym nagraniu, ale wydaje mi się że dziecko nie przejeżdża przez ścieżkę/przejazd dla rowerów, tylko przez pasy - wydaje mi się że gdyby jechała stricte po przejeździe rowerowym to dziadek nie wziął by jej na maskę, tylko ona uderzyła by w bok pojazdu. Takie spostrzeżenie ode mnie. Oczywiście nie zmienia to faktu, że dziadzia nie podumał, a już totalnie zj🤬 tym że uciekł, bo jak wkręci się w to policja, to z automatu on będzie winny.
Wina dziecka na rowerze. Wp🤬liła się pod samochód i tyle..
usni napisał/a:
Nie do końca dobrze widać na tym nagraniu, ale wydaje mi się że dziecko nie przejeżdża przez ścieżkę/przejazd dla rowerów, tylko przez pasy - wydaje mi się że gdyby jechała stricte po przejeździe rowerowym to dziadek nie wziął by jej na maskę, tylko ona uderzyła by w bok pojazdu. Takie spostrzeżenie ode mnie. Oczywiście nie zmienia to faktu, że dziadzia nie podumał, a już totalnie zj🤬 tym że uciekł, bo jak wkręci się w to policja, to z automatu on będzie winny.
Idź do okulisty.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Za chwile rowerzysta będzie się mógł wp🤬lać na "przejazd rowerowy" z prędkością 50 km/h...
No przecież pierwszy kontakt z rowerop🤬deczką był jak pedałowała przez na czerwono wymalowaną ścieżką czy tam drogą rowerową. Do uśpienia.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ciekawe doświadczenie, widać prawidłowy odruch białego człowieka - odsunąć się od zagrożenia. W nagraniach z kolorowych części świata w 99% kończy się głową pod kołem. Ciekawe, ciekawe...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Dziecko dzieckiem, dziadek dziadkiem, ale matka też niezła matka
WIna tępej dzidy madki. W życiu nie dopuściłabym, żeby w takiej sytuacji moje dziecko jechał za mną i nie go nie widziała. Dziadek puścił madkę z pierwszym pińcet plusem i jechał dalej i to powoli. Dziewka jak to dzieciak - brak instynktu samozachowawczego i znajomości przepisów które wyraźnie zabraniają wiazdu bezpośrenio przezd pojazd. Zwłaszcza że był już na przejeździe.
Wydaję zatem werdykt sądu sadolowego: odebrać madce pińcetplusy na kaszojady,
Nawiasem mówiąc - j🤬e mini rondeczka, Podejrzewam, że na klasycznym skrzyżowaniu nie doszło by do tego, ale k🤬a "postępowi" debile postanowili "uspokoić ruch".
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
I ten typ co bierze rower z drogi no pomocny w h🤬j ulatwil ucieczke. W takich wypadkach czekamy na policje az se fotki cykna
No znawcy prawdziwi pedalarze napiszcie coś ciekawego, czekamy tu wszyscy na bystrość umysłu zboczeńców w damskim obcislym trykocie
Konto usunięte
2023-05-14, 21:43
Dziadek potrącił dziewczynkę na pasach i nie ma znaczenia czy matka jechała z przodu czy z tyłu. Zdarzenie kwalifikowane jako wypadek, do tego oddalenie się z miejsca zdarzenia i nieudzielenie pomocy poszkodowanej. W mojej ocenie prawo jazdy będzie zabrane dożywotnio, do tego wyrok za spowodowanie wypadku i możliwość zaskarżenia z powództwa cywilnego. Facet, który mi obdarł bok w samochodzie przy zmianie pasa za ucieczkę z miejsca zdarzenia i zuchwałe ignorowanie mnie co zostało udowodnione na monitoringu miejskim stracił prawo jazdy na 3 lata i dostał 6000 zł grzywny. Też stary pierdziel.
Konto usunięte
2023-05-14, 21:45
Matka tępa dzida pojechała w p🤬du a gówniarz zostawiony samopas.
Dziecko jak dziecko - ciężko oczekiwać grubszego pomyślunku czy wyobraźni.
Niemniej jeśli o przepisy idzie, to dziad opuszczając skrzyżowanie (rondo = skrzyżowanie o ruchu okrężnym) ma wg znaków pierwszeństwo przed tymi, którzy na to skrzyżowanie chcą wjechać, ale nie ma go przed tymi, którzy jadą swoim pasem (tu: ścieżką rowerową) na wprost, nie wjeżdżając na rondo. W tej sytuacji jest dokładnie tak, jakby skręcał na skrzyżowaniu w prawo (opuszczał drogę z pierwszeństwem i wjeżdżał w podporządkowaną) i musi ustąpić nie tylko rowerzyście znajdującemu się na przejeździe, ale także takiemu, który się do tego przejazdu zbliża jadąc po ścieżce rowerowej na wprost.
Ten co ściągnął rower z jezdni zrobił im niedźwiedzią przysługę.
Ewidentnie Policja do takiego zdarzenia, a przed upewnieniem się, że dziecku nic nie jest i odblokowaniem jezdni co najmniej jedna foteczka, żeby gość później nie mataczył.