👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JanzDukli napisał/a:
Taaaa, jasne ... śpisz spokojnie jak ten maszynista pociągu, który dostał wyrok bo przejechał babę na torach
w drugiej instancji został uniewinniony
Nome napisał/a:
jak się ładnie do telefoniku próbowała doczołgać
Story zaktualizować xDD
może ktoś zrobić tą taką stopklatkę - just in time - chciałbym wiedzieć czy ładna chociaż była a za kija nie mogę trafić
JanzDukli napisał/a:
Taaaa, jasne ... śpisz spokojnie jak ten maszynista pociągu, który dostał wyrok bo przejechał babę na torach
Jakbyś potrącił babke na przejściu, nawet jak nie ma pierszeństwa a byś odjechał to też byś dostał wysoką karę zapewne. Nie znam tam wszystkich szczegółów - wyciągłem jakieś urwyki z kometarzy.

JanzDukli napisał/a:
Został uniewinniony w 2giej instancji.
I pierwsze co robi po gongu to czołga się po rozbitą cegłę. To nawet Stalin nie potrafił takiego instynktu u swoich towarzyszy wypracować. Nawet nieprzytomna by wstała nie czując baterii litowo-jonowej na dupie.

rakaniczo napisał/a:
Został uniewinniony w 2giej instancji.
No i...?
Gdyby się nie odwołał, wyrok by został.
ja p🤬lę coraz więcej ślepych dostaje prawko, nawet jak weszła na czerwonym to ta p🤬da za kierownicą spokojnie mógł wyhamować
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:
Musisz zatrudnić się jako zdalna diagnoza rentgenowska. Po c🤬j w szpitalach czerpać tyle prądu na te wszystkie maszyny
Ma sporą konkurencję. Takich specjalistów od medycyny, dróg, skoków narciarskich, zmian klimatycznych i wojny to mamy w Polsce jakieś 36 milionów.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:
Musisz zatrudnić się jako zdalna diagnoza rentgenowska. Po c🤬j w szpitalach czerpać tyle prądu na te wszystkie maszyny
i tak cud ze przezyla idiotka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie