Jak na ironie panie komentujące z nagrania miały rację

(no dobra nic nie wiem ale debilem to na pewno jest ciekawe czy się wyhuśta)
epiotrkow.pl/news/Tragedia-na-pasach-w-Piotrkowie-Trybunalskim-[wideo],38238
Samochód z naprzeciwka zatrzymał się, więc dziewczyna miała prawo sądzić, że bezpiecznie może przejść przez jezdnię. Możesz sobie tego nie wyobrażać jako piwniczak który po szkole rzuca plecak na ziemie, szamie pomidorówę, nie odrabia lekcji i wchodzi na sadistica pisać jakieś gówno o aniołach...
Samochód z naprzeciwka zatrzymał się, więc dziewczyna miała prawo sądzić, że bezpiecznie może przejść przez jezdnię. Możesz sobie tego nie wyobrażać jako piwniczak który po szkole rzuca plecak na ziemie, szamie pomidorówę, nie odrabia lekcji i wchodzi na sadistica pisać jakieś gówno o aniołach...
I dlatego masz ku*asie dawać po heblach kiedy dojeżdżasz do pasów. Jak w środku nocy w deszczu lecisz przez pasy 50+ to już zj***łeś. W kodeksie masz napisane parówo. Ale ch*j tam, każdy Polak wie lepiej. Lepiej zapie**alać a potem - nie widziałem bo mnie światła oślepiły.
A temu sk***ielowi patitati życze żeby mu córka przez pasy tak przeszła. Ciekawe czy dalej by tak komentował. W sumie nieważne. Tacy stulejarze to i tak nigdy nie zamoczą, nie mówiąc o dzieciach.