Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-08-24, 12:01
Potrącenie pieszej w Gdyni
komar • 2013-12-31, 11:34
Sytuacja z 30.12 - sprawca uciekł - może ktoś zna sprawcę?

Poniżej opis pod filmem:

Cytat:

Zatrzymałem się żeby przepuścić panią na pasach i tak to się skończyło. Sprawca zwiał. Czerwone Mitsubishi Eclipse 2 generacji, po liftingu (okrągłe światła wstecznego w zderzaku), z krzywym podwójnym wydechem, alufelgami i teraz pewnie uszkodzonym lusterkiem kierowcy. Numery prawdopodobnie GA... Pewnie problemów z odnalezieniem nie będzie, bo ile takich może być w Trójmieście - jeden, może dwa. Czas zainwestować w kamerkę z lepszym trybem nocnym. Z tego co mówił lekarz z karetki, pani ma złamaną nogę...

Zgłoś
bombelaz 2013-12-31, 14:35 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Karenz88 2013-12-31, 14:36 4
Nienawidzę takich mend , idzie i nie patrzy . Najgorzej jak na jednym pasie jest korek i samochody stoją i wychodzi takie bydło na pasy bez patrzenia .
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-31, 14:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
femi666 2013-12-31, 14:38 6
Idąc przez przejście jak batory na moskwe, pięknie. Jak dla mnie typ próbował ominąć, więc tylko lusterkiem przychaczył dlatego nie wolno być uprzejmym i przepuszczać na drodze wielopasmowej. Na Władka są aż 3 pasy więc uprzejmy polował na harda bo mogło się zrobić piękne combo xD Według mnie tym co wywołał całą sytuacje był pan uprzejmy a, że wina przepisowa jest kogo innego to już inna sprawa.
Edit. Obejrzałem do końca, ten typek to niezły prowokator, dalej na władka gdzie każdy gdynianin wie, że wypadek goni wypadek ten typ przepuszcza ... On poprostu jest debilnie uprzejmy powodując zagrożenie. Debil, no poprostu idiota ...
Zgłoś
Dalione 2013-12-31, 14:41
Policji jeszcze nie ma, a w radiu już mówią co gdzie i jak
Zgłoś
Black Snake 2013-12-31, 14:46 2
Jakoś jej nie żałuję. Święta krowa nawet nie popatrzyła czy coś jedzie. Szkoda tylko, że tym pojazdem nie była straż jadąca do wypadku.
Zgłoś
paulpio 2013-12-31, 14:49
jest UpSkirt
Zgłoś
aleks2002 2013-12-31, 14:52 16
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2013-12-31, 14:53 1
Zgłoś
makabrax 2013-12-31, 15:26 1
Zgłoś
Espen 2013-12-31, 15:39 1
Dlatego w momencie kiedy przepuszczam pieszego na takich drogach obserwuje w lusterku drugi pas, zawsze można zatrąbić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-31, 15:40
Obejrzałem do końca, czekam na piwa?
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-12-31, 15:45 4
Zgłoś
MudPie 2013-12-31, 15:48 1
Zgłoś
patryk28091991 2013-12-31, 15:58
Nie jestem z 3city ale wszystkie te miejsca mi są dobrze znane sam sie kiedyś dziwiłem dlaczego nie ma ta świateł gdzie doszło do potrącenia starszej osoby prze eclipse ! Nie usprawiedliwiam tutaj w żadnym wypadku sprawcę ale jest zdziwiony ze na tym jednym przejściu nie ma sygnalizacji !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem