Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
świeżynka ze wczoraj. Pani jadąc nie dostrzegła rowerzysty prawidłowo przejeżdżającego przez drogę. Efekt widać.
film nie jest mój, trafił do mnie przypadkiem.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
mauser 2022-02-12, 1:01
jebac pedalarzy . to nie Pekin
Zgłoś
28marcin03 2022-02-12, 6:07
Czemu sie nie zatrzymaleś?
Zgłoś
notak 2022-02-12, 7:36 3
gdyby były normalne przepisy to za wypadek odpowiadałby pedalarz,
z daleka widać auto, a ten wp🤬lił się pod koła
Zgłoś
Karboksylator 2022-02-12, 7:41 1
garota napisał/a:

Taaa nie twój, Odjechałeś jak zwykła pała zamiast zatrzymać się i pomóc. C🤬j ci w ryj za to.

no tak, bo w tych wszystkich filmikach które wrzuca Halman, albo Jesse, to oni tych wszystkich ludzi mordują...
ja p🤬lę, myślenie na poziomie ameby.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Konto usunięte 2022-02-12, 10:48
ale dzwon
Zgłoś
serenity 2022-02-12, 11:58
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:

Od początku filmu do momentu wypadku naliczyłem około 40 różnych znaków- tylko po pasie, po którym jechał samochód. Jak k🤬a można patrzeć na drogę, skoro k🤬a trzeba cały czas nap🤬lać wzrokiem a to po pasach, a to po drodze, a to po słupkach, a to po przejściach nad drogą, k🤬a...Dolicz do tego wszystkie lusterka, prędkościomierz, skrzynie biegów i jeszcze uważaj na polityków, żeby ci nie zaj🤬i kasy z portfela....

Widać prawka nie masz i miał nie będziesz! A tego z🤬ba co wrzuca filmik i nie udziela pomocy powinno spotkać j🤬ie w dupe bez wazeliny!
Zgłoś
Sramnawas 2022-02-12, 12:19 1
Prawidlowo ,i zgodnie z przepisami to sie lezy na Powązkach,nie ma szans by nawet przy 50 km h jak ci wyjedzie rower z 30 km h na godzine,wychamowac ,tutaj auto ewidentnie dwukrotnie przekroczyło prędkość,ale nie zmienia faktu ze ja sobie zderzaki i szybe wymienię,a rowerzysta ,jadacy przepisowo bo jakis baran w rządzie tak mu pozwolił,juz zycia sobie nie odklepie,wiec ja czy jadę ścigaczem czy szosowka, czy autem ,nawet jak mam pierwszeństwo to sie k🤬a rozglądam i upewniam , powinien być zakaz wkraczania w ten sposób na pasy ,i zasada brak zaufania dla kazdej strony ,
Zgłoś
serenity 2022-02-12, 16:13
Mirek19850509 napisał/a:

Prawidlowo ,i zgodnie z przepisami to sie lezy na Powązkach,nie ma szans by nawet przy 50 km h jak ci wyjedzie rower z 30 km h na godzine,wychamowac ,tutaj auto ewidentnie dwukrotnie przekroczyło prędkość,ale nie zmienia faktu ze ja sobie zderzaki i szybe wymienię,a rowerzysta ,jadacy przepisowo bo jakis baran w rządzie tak mu pozwolił,juz zycia sobie nie odklepie,wiec ja czy jadę ścigaczem czy szosowka, czy autem ,nawet jak mam pierwszeństwo to sie k🤬a rozglądam i upewniam , powinien być zakaz wkraczania w ten sposób na pasy ,i zasada brak zaufania dla kazdej strony ,

Qrwa! Kto ci dał dostęp do klawiatury! Jebnij się w łeb słownikiem! I powtarzaj, aż się zabijesz!
Zgłoś
CrookerS 2022-02-12, 16:49
Cmentatrze sa pelne ludzi z pierwszenstwiem lub tymi co im sie wydawalo ze maja pierwszenstwo

Tak czy siak, wina dzbana z BMW.

Ale nie wiem co ludzie maja w deklach, i c🤬j z tego ze pierwszenstwo maja, wp🤬laja sie bezczelnie bo im sie nalezy k🤬a ustepstwo nie myslac o tym ze ktos im sprawi kalectwo lub bol. Mowie glownie tu o pieszych przewaznie ale pedalarzy tez sie to tyczy. Wiele razy naprawde nie zauwazylem ale jeszcze wiecej widzialem "swietych krow" w moim zyciu

Cmentatrze sa pelne ludzi z pierwszenstwiem lub tymi co im sie wydawalo ze maja pierwszenstwo

Tak czy siak, wina dzbana z BMW.

Ale nie wiem co ludzie maja w deklach, i c🤬j z tego ze pierwszenstwo maja, wp🤬laja sie bezczelnie bo im sie nalezy k🤬a ustepstwo nie myslac o tym ze ktos im sprawi kalectwo lub bol. Mowie glownie tu o pieszych przewaznie ale pedalarzy tez sie to tyczy. Wiele razy naprawde nie zauwazylem ale jeszcze wiecej widzialem "swietych krow" w moim zyciu

serenity napisał/a:

Qrwa! Kto ci dał dostęp do klawiatury! Jebnij się w łeb słownikiem! I powtarzaj, aż się zabijesz!

Sadze ze jestes pedalarzem lub hulajstulejarzem. Ja wypowiedzi chlopakow powyzej doskonale rozumiem- sam jestem kierowca i nie raz hamowalem awaryjnie bo ktos mi wyp🤬olil pfzex maske. A ty p🤬lisz smety jak jakis p🤬da. Troche zrozumienia
Zgłoś
Pan_Cogito 2022-02-13, 18:37 1
Mirek19850509 napisał/a:

Ja to nawet jak przechodzę przez drogę jednokierunkową to patrzę się w obie strony.
Mam ten nawyk dzięki sadiatikowi bardzo Wam za to dziękuję, sadole.
Zgłoś
M_A 2022-02-14, 10:59
Jednego pedalarza mniej
Zgłoś
roninns 2022-02-14, 16:15
Erqti napisał/a:

pedalarz korzysta ze swego świętego prawa pierwszeństwa podczas przecinania jezdni i c🤬j mu zrobicie. zabij się ale prawa swoje masz!

Akurat podczas przecinania jezdni pedalarz nie ma pierwszeństwa.
Zgłoś
Erqti 2022-02-15, 19:25 1
roninns napisał/a:

roninns napisał/a:

ten co go jebnął tez tak pewnie myślał - zebra i czerwona ścieżka to tylko taki bajer na drodze

Zgłoś