👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądając pierwszy film jestem w szoku. Myślałem, że wszystkie koszarówy w tym czasie klaszczą na paradzie, a nie biorą w niej udział.
xiro napisał/a:
cos w tym jest
Historii tego swetra i tak nie zrozumiesz!

To wojsko wygląda na zwyczajnie zniewiesciałe.
Gdyby Stalin, Hitler, czy Napoleon zobaczył takie wojskojak na paradzie, nazajutrz przeprowadzał by desant.
Gdyby Stalin, Hitler, czy Napoleon zobaczył takie wojskojak na paradzie, nazajutrz przeprowadzał by desant.
scorpion201 napisał/a:
I tak lepiej niż kadeci belgijscy.
Przecież to special forces..
Nie mam nic do nichale na pierwszy rzut oka, pomyślałem, że to parada lpg. Porozpinane ubranie i ten dziwny marsz jeszcze
swampman napisał/a:
tęczowe odziały specjalne czy lgbt rtv agd maja juz swoje zmilitaryzowane jednostki marszowe? sfochowane plutony
Mamusia miche dała i podtarła tyłeczek?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie