Oglądając pierwszy film jestem w szoku. Myślałem, że wszystkie koszarówy w tym czasie klaszczą na paradzie, a nie biorą w niej udział.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
bard1988 napisał/a:
Większość komentujących ma wielkie kompleksy, że mężczyźni przedstawieni na powyższych filmach wyglądają bardziej hetero od nich samych. Prawda taka, że mężczyzna nawet w różowym swetrze pozostanie mężczyzną, a p🤬da zawsze będzie p🤬dą.
cos w tym jest

To ich markietanka?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
xiro napisał/a:
cos w tym jest
Historii tego swetra i tak nie zrozumiesz!

To wojsko wygląda na zwyczajnie zniewiesciałe.
Gdyby Stalin, Hitler, czy Napoleon zobaczył takie wojskojak na paradzie, nazajutrz przeprowadzał by desant.
Gdyby Stalin, Hitler, czy Napoleon zobaczył takie wojskojak na paradzie, nazajutrz przeprowadzał by desant.
scorpion201 napisał/a:
I tak lepiej niż kadeci belgijscy.
Przecież to special forces..
bard1988 napisał/a:
Większość komentujących ma wielkie kompleksy, że mężczyźni przedstawieni na powyższych filmach wyglądają bardziej hetero od nich samych. Prawda taka, że mężczyzna nawet w różowym swetrze pozostanie mężczyzną, a p🤬da zawsze będzie p🤬dą.
Tak jak „maszerują”, tak też walczą
a ja tutaj oglądam jakiś pajaców w pończochach.

podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Nie mam nic do nichale na pierwszy rzut oka, pomyślałem, że to parada lpg. Porozpinane ubranie i ten dziwny marsz jeszcze
podpis użytkownika
Ty ty ty
Oho, sadole odkryły coś poza własnym k🤬idolkiem łódzkich blokowisk i cisną bekę.
Na filmikach jest hiszpańska Legia Cudzoziemska. Koza na filmiku jest oficjalną maskotką formacji (na przestrzeni lat mieli małpy, głuszce, dziki, niedźwiedzie i papugi), szybki marsz jest tradycją Legii (180 kroków na minutę, by podkreślić, że Legia jest zawsze pierwsza tam, gdzie jej potrzeba), podobnie jak rozpięte koszule i podwinięte rękawy, noszone na pamiątkę bojów w Afryce.
No tak, ale żeby to wiedzieć, to trzeba coś czytać, a łod czytania ksiunżek łoczy bolom.

Na filmikach jest hiszpańska Legia Cudzoziemska. Koza na filmiku jest oficjalną maskotką formacji (na przestrzeni lat mieli małpy, głuszce, dziki, niedźwiedzie i papugi), szybki marsz jest tradycją Legii (180 kroków na minutę, by podkreślić, że Legia jest zawsze pierwsza tam, gdzie jej potrzeba), podobnie jak rozpięte koszule i podwinięte rękawy, noszone na pamiątkę bojów w Afryce.
No tak, ale żeby to wiedzieć, to trzeba coś czytać, a łod czytania ksiunżek łoczy bolom.
swampman napisał/a:
tęczowe odziały specjalne czy lgbt rtv agd maja juz swoje zmilitaryzowane jednostki marszowe? sfochowane plutony
Mamusia miche dała i podtarła tyłeczek?
Drobnym, kroczkiem, ale prędko zap🤬lają. Chyba wiedzą, że to jakoś dziwnie wygląda.
Max. 250 znaków
podpis użytkownika
Tekst podpisu:Max. 250 znaków