Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misiope86 2021-10-27, 17:27
Dlatego dziura zawsze jest pusta
za takie cos niedalł bym jej 5 groszy i chodził bym z córunią na zakupy tylko do PEPCO
Zgłoś
luxpiotr 2021-10-27, 17:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Silverface 2021-10-27, 17:51 1
Z jednej strony śmieszne z drugiej smutne.
Jak się tak zastanowić i wczuć w rolę tego ojca, który myśli że na serio, jego córka ma coś nie tak z głową, że za 200zł pompują jej opony, zamiast wymienić na zimowki to można się załamać.

Jak to powiedział gościu w jednym skeczu do żony... Ja, to na twoim miejscu, bym się wstydził takiego dziecka, bo ty masz pewność że twoje....
Zgłoś
cichy90 2021-10-27, 18:04 1
yunkie napisał/a:

Chłop się zdenerwował, bo okazało się, że jego głupia córka, jest jeszcze głupsza niż myślał, a ten tyra na to, żeby ameba miała co jeść, czym dzwonić i mieć w czym wymieniać opony...

Ej ale ona żartowała, ty wiesz o tym?
Zgłoś
Marcin360360 2021-10-27, 18:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zerwikaptur 2021-10-27, 18:20 1
yunkie napisał/a:

Chłop się zdenerwował, bo okazało się, że jego głupia córka, jest jeszcze głupsza niż myślał, a ten tyra na to, żeby ameba miała co jeść, czym dzwonić i mieć w czym wymieniać opony...

Córeczka wkręca starego
Zgłoś
konto usunięte 2021-10-27, 18:41 1
Zgłoś
pasta 2021-10-27, 18:45
Zgłoś
notak 2021-10-27, 19:13
Zgłoś
TheWatcher 2021-10-27, 21:33
Zgłoś
kulawiec 2021-10-27, 23:59 2
Driver19cm napisał/a:

A prawda jest taka, że z każdym kolejnym dziesiecioleciem,

z każdym kolejnym minionym wiekiem, jako ludzkosc,

sie rozwijamy idziemy na przód

Prawdę powiedziawszy, to tak nie jest. Po prostu mamy lepszą technologię, specjalizację i dzięki temu życie jest proste.
Natomiast ludzie intelektualnie są coraz mniej rozwinięci, średnia IQ spada. Całość nakłada się na lepszy poziom medycyny i dotacje patologii.

Wszystko dąży do tego, że niewielka grupa inteligentnych osób będzie sobie hodować stada bydła. Inżynieria tłumu sprawdza się doskonale w świecie internetu i TV.
Zgłoś
Grymson 2021-10-28, 8:10
Zgłoś
Krak 2021-10-28, 9:49 2
yunkie napisał/a:

Nieważne czy zdenerwował. Uważam, że rozmowa z dzieckiem na poziomie panny z Bergen jest nie na miejscu.
Ja nie powiedziałem i nigdy nie zamierzam zwrócić się w ten sposób do rodzica, dziecka - rodzice tak nie mówili i ulica mnie też takich zachowań nie nauczyła
Zgłoś
Rabiczek 2021-10-28, 13:54
Zgłoś
yunkie 2021-10-28, 17:25
cichy90 napisał/a:

Ej ale ona żartowała, ty wiesz o tym?

Ona tak

molkkin napisał/a:

Już niedługo przekaże amebe w ręce młodego amatora spódniczek i tamten będzie płacił

Widać ameba tik-tok'owo postępowa, może więc i upodobania poszły w innym kierunku...I ojciec będzie miał dwie ameby w tęczowych spódniczkach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem