Pytam o twój domek, inteligentna istoto
Ale to nie do mnie tak, do mnie nie.
Dołączyła bym do nich na te łamanie podstawy czaszki i ewentualnie skruszenie uda 🤩
Najpierw cipe wyhoduj
U ciebie nie, wszyscy scentrowani jak koło w Wigry 3
Ale od Wigry 3 to ty się odp🤬l.
Nie tak nożyce wyglądają. Obejrzyj może któryś z filmów instruktażowych.Nie, nożyce robią. 🥱
... a mówiłaś że jesteś 100% hetero!Jakbym widziala siebie i przyjaciółkę 🤩
Tylko kobiety to zrozumieją
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Nie tak nożyce wyglądają. Obejrzyj może któryś z filmów instruktażowych.
... a mówiłaś że jesteś 100% hetero!
Majeńko, przyjaciolka, NIE kochanka

Nie tak nożyce wyglądają. Obejrzyj może któryś z filmów instruktażowych
😁 kobito, to był srakazm, co wcześniej napisałem.
Usz ty durak! Dałam ci powód do oglądania filmów instruktażowych, okazji się nie lekceważy!😁 kobito, to był srakazm, co wcześniej napisałem.
Piwo za "srakazm".
To może też byśmy się skumplowały i poprzytulały horyzontalnie?Majeńko, przyjaciolka, NIE kochanka

Do tej właśnie części potrzeba drugiej osoby, resztę mam na prąd.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Usz ty durak! Dałam ci powód do oglądania filmów instruktażowych, okazji się nie lekceważy!
Piwo za "srakazm".
To może też byśmy się skumplowały i poprzytulały horyzontalnie?
Do tej właśnie części potrzeba drugiej osoby, resztę mam na prąd.
Pochlebiasz mi, Kochana

Jakbym widziala siebie i przyjaciółkę 🤩
ja też rozumiem, nie martw się

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Jakbym widziala siebie i przyjaciółkę 🤩
Tutaj nie ma kobiet. Co najwyżej jakieś transwygerowane chociaż i w to wątpię, bo ta moda się jeszcze na Polskę nie rozeszła i transgeneracja na terapiach hormonów zajmuje lata zanim widać jakieś efekty.
Tutaj nie ma kobiet. Co najwyżej jakieś transwygerowane chociaż i w to wątpię, bo ta moda się jeszcze na Polskę nie rozeszła i transgeneracja na terapiach hormonów zajmuje lata zanim widać jakieś efekty.
Długo chyba nad tym myślałeś

Różne rzeczy na swój temat słyszałam, ale że jestem transem jeszcze nie

Ciekawe doświadczenie.