Sezon 2013 już prawie rozpoczęty więc pozdrawiam sadystycznych milośników 2 kółek i poniższymi filmami życzę przyjaznej i szerokiej drogi
Oczywiście kamerki GoPro 2 Be a HERO !
Lepsza jakość na YT (720p)
Konto usunięte
2013-03-05, 2:59
oki wszystko ladnie pieknie ale kto mi powie jak sie nazywa nuta z drugiego filmiku?
@amoroso255de
OVERWERK - Signal link do YT -> /watch?v=wk7F5qXy8Tk
Czy rozpięcie linki pomiędzy drzewami na ścieżce w parku jest godne prawdziwego sadysty?
Krak napisał/a:
Czy rozpięcie linki pomiędzy drzewami na ścieżce w parku jest godne prawdziwego sadysty?
A co Ty chcesz rowerzystów łapać?
podpis użytkownika
A beautiful way to become infected, alone or with others
xblazex napisał/a:
A co Ty chcesz rowerzystów łapać?
Chyba matki z dziećmi w wózkach
Mozna prosić linki do HD?
@hekto14 -ależ proszę
/watch?v=8NfEll80HnU
/watch?v=fER2hlIODzg
mojego Eliminatora tylko trzeba umyć, olej zmienić i będzie się działo ;D jak ktos z okolic BDG niech napisze na priv o jakis db zlotach w okolicy bo to moj pierwszy sezon bedzie;] LWG!
W sumie dołączam do towarzystwa za jakieś 3-4 tyg. jak odbiorę zamówioną u handlarza Fazerkę dałem mu już hajs na tłumaczenie papierów. W sumie może się zobaczymy na trasie noście jakiś znak rozpoznawczy nie wiem odrąbany łeb na łańcuchu czy coś żeby wiadomo skąd Litwini przyjechali

.
Zaczyna się sezon motocyklowy - stąd nasilenie akcji krwiodawstwa...
Konto usunięte
2013-03-05, 19:22
Nie chce nikogo hejtować ale ciekawe ilu z Wasi już tu nie wróci.
@up bo odkryje jaśniejszą stronę życia

?
Konto usunięte
2013-03-06, 0:03
ale ciśnienie mam teraz po tych filmikach na motor stary rozbity a o nowym póki co moge sobie pomarzyć więc jedyne co mi zostało to oglądać jak śmigają inni ;(
Też latam, LWG i te sprawy, no ale k🤬a, wyp🤬alaj z tym z sadistica!