Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W czasach, które pamiętają tylko najstarsi sadole, leciał w telewizji fajny teleturniej poziomem podobnym do 1 z 10. Mówię tu o milionerach. Kilka dni temu w TV ukazała się nowa seria, jak widać poziom pytań dostosował się trochę do aktualnego stanu rzeczy.

Dla chętnych cały odcinek:
ukryta treść
Zgłoś
OxY 2017-02-22, 18:28
No obczajcie drugą stronę medalu. Nastawiasz się na pytanie o Hetmanów polskich, tatarskich lub litewskich, no c🤬j, historię Polski znasz całą bo ją lubisz. Wiesz prawie wszystko z tablicy Mendelejewa, matematyka i biologia to Twoje koniki. Masz obczajone 90% głównej treści polskich filmów i seriali (na pecie w pracy babiniec streszcza Ci fabułę i mimowolnie udziela się ta wiedza), no po prostu wiesz, że jesteś przygotowany na cito. Wyjeżdzają z Bożenką o której nie masz pojęcia bo zagięli Cię ze słabej strony, którą jest słaba muzyka. Jak dla mnie ta różnorodność jeśli chodzi o poziom pytań pozwala utrudnić mózgom wejście do gry

podpis użytkownika

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
p................y 2017-02-22, 19:00
W 1 z 10 przed chwilą było pytanie: jak nazywa się blondynka w kolorowym sweterku grana przez Igora (...) z kabaretu Paranienormalni więc czasem też się trafi coś takiego.
Zgłoś
zonk 2017-02-22, 19:23
Źle ze mną, odruchowo zacząłem nucić to tak, jaka jest prawidłowa kolejność.
Zgłoś
radziuxd 2017-02-22, 19:34
Brawo, nowa seria leci dwa tygodnie, a ten się teraz pałuje i jakieś dwa pytania eliminacyjne z dupy, wow. I link do odcinka jakby był jakiś k🤬a wyjątkowy na tle innych.
Ostatnio było pytanie o "San Escobar", to dopiero musiało być ekscytujące dla memowych bandytów.

podpis użytkownika

Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.
Zgłoś
Nienawistnik 2017-02-22, 19:53
To jest na tvn, czego ty wymagasz. Przecież muszą się dostosować do poziomu mentalnego kodu i opozycji.
Zgłoś
JuanSolo 2017-02-22, 19:56
Trzeba być niedoj🤬ym, żeby nie odpowiedzieć na pytanie o piosence nawet jej nie znając. Podobne zadania robi na angielskim moja 8 letnia kuzynka.
Zgłoś
nano50 2017-02-22, 20:34
Co do drugiego pytania to co do drugiego pytania to równie dobrze może być uszereguj litery zaczynając od tej najbliższej początku alfabetu. Tu chodzi o szybkość.
I szczerze to pomimo wyjątkowych zdolności matematycznych i studiów kierunkowo matematycznych też się pomyliłem.
Takie zadania należy wykonać w czasie do 3 sekund. Nie ma czasu na liczenie nawet samymi oczami.

Tak jak powiedziałem. Dużo lepiej zaryzykować z czasem 2.5, niż zrobić dobrze z czasem 6-8 sek.

EDIT: Co nie zmienia faktu, że pytanie o zwrotki piosenki to nie wiem skąd się wzięło...

podpis użytkownika

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
WIEWIOR19 2017-02-22, 20:58
W grze Żulionerzy były trudniejsze i ciekawsze pytania.
Zgłoś
maxximal 2017-02-22, 22:34
To to nie jest fejk ? :O
Zgłoś
x................7 2017-02-22, 22:37
k🤬a ludzie to jest ustawione
Zgłoś
smyndryl 2017-02-23, 1:57
Kiedy Polak po raz pierwszy dotarł do pytania za milion, owe brzmiało: Skąd pochodził Konan Barbarzyńca?
Ja, gnojek do ochrypnięcia darłem mordę przed TV Z Cymerii!! Konan cymeryjczyk!!!
Dotarł tak daleko i padł na pytaniu z popkultury.
Zgłoś