akcja w sumie tak blisko początku że dacię radę chyba
Film na czasie aż dziw że nikt jeszcze nie umieścił. Materiał nie mój.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Co do winy, no to bezapelacyjnie winny kierowca opla.
Co do samochodu, to chyba nie taka zwykła Astra, jak na moje oko to jest Astra Bertone.
Co do samochodu, to chyba nie taka zwykła Astra, jak na moje oko to jest Astra Bertone.
Auto to ten 2.0 turbo 190 KM jakieś realne 8 sekund do 100, czyli dla fanów opla rakieta jak ma się to do dzisiejszych realiów aut tej klasy to wiadomo...
Stare, bo stare ale do tej pory jedna z najladniejszych sylwetek coupe. A żeby doprowadzic auto do tego stanu potrzeba czasami wiecej kasy niz warte sa wasze fabie 1.0 z leasingu. A ta złota Bertona to Z20let czyli 190 KM.
PS Kierowca debil
PS2 Tez mam Bertone
PS Kierowca debil
PS2 Tez mam Bertone
"Nie zbadane są wyroki Boskie,tak być musiało,to chyba proste" - Zwrotka Wilka w sama porę !
@up
No. Patrzyłem i mnie dosłownie dupsko bolało widząc, że drugi tir by szybciej wyprzedził.
No. Patrzyłem i mnie dosłownie dupsko bolało widząc, że drugi tir by szybciej wyprzedził.
Pieknie. Jadna motop🤬de mniej. Kiedy sie nauczycie, ze jedac takim gownem, nie macie praktycznie zadnej szansy na przezycie? Aha, wybaczcie, zapomnialem ze motop🤬deczki nie potrafia myslec..
tez mam filmik z tej akcji jechalem za nagrywajacym autem
droga za przejazdem od Lublinca na Tworog
dobrze ze chlopakom sie nic nie stalo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie