jedzie na sterydach i koksie - to jest akurat c🤬jowe i debilne
Haha, tym szczytem hipokryzji pokazałeś ile te twoje wypociny są warte. Uwielbiam takie teksty: co wy wiecie o tym, nie macie pojęcia a obrażacie, zazdrościcie by po chwili "to jest głupie i kazdy kto to robi jest debilem"

Haha, tym szczytem hipokryzji pokazałeś ile te twoje wypociny są warte. Uwielbiam takie teksty: co wy wiecie o tym, nie macie pojęcia a obrażacie, zazdrościcie by po chwili "to jest głupie i kazdy kto to robi jest debilem"
![]()
No bo branie sterydów jest c🤬jowe k🤬a123 i tyle już nie mówię tutaj o wzroście agresji i wypryskach na ciele. Ale hipokrytą jest bardziej ten który kuje dupsko i mówi o sobie że doszedł tak w naturalny sposób. Bicek 100% natural!
Skoro nie odróżniasz ciężkiej pracy na siłce i pogodzeniu się z tym że możesz nie mieć skłonności genetycznych do muskulatury a chodzeniu do kabiny i walenia Omnadrenu (rozp🤬alaniu tym samym organizmu, na własne życzenie)to serio- szkoda gadać, szkoda szczympić ryja.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
A ty pewnie chciałbyś być pierwszym klientemSpoko jak się za siebie weźmiesz to z chorobliwej otyłości można spokojnie zejść w rok. I może swoje przyrodzenie znowu zobaczysz- po twoejej wypowiedzi podejrzewam że lubisz myśleć o penisach
![]()
A wiesz dlaczego tak myślę? Bo najwięcej o gejach cisną właśnie takie skryte kryptopedały![]()
100zł się należy za poradę.
od ciebie to chyba tatuś brał te 100zł od porady, od wierszyka, od konika,no ale niestety cię zmartwię, o ile z chorobliwej otyłości można spokojnie zejść w rok, to twój poziom debilizmu przez rok można już tylko pogłębić

podpis użytkownika
Sometimes good people must do bad things.To protect the sheep you gotta catch the wolf.
od ciebie to chyba tatuś brał te 100zł od porady, od wierszyka, od konika,no ale niestety cię zmartwię, o ile z chorobliwej otyłości można spokojnie zejść w rok, to twój poziom debilizmu przez rok można już tylko pogłębić
Chyba trafiłem w twój czuły punkt prawda?

podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Chyba trafiłem w twój czuły punkt prawda?![]()
chyba się przeceniasz jak myślisz, że pierwszy lepszy przegryw z sadola może komuś tekstem jakimkolwiek trafić w czuły punkt...
k🤬a... nie dość, ze pokolenie internetu to jeszcze debili, cóż za połączenie