📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:46

To powiem wam, że jak z miesiąc temu jechałem w góry to na A4 też się palił Pug 307 tyle, że w kombi... coś mi się wydaje, że A4 nie lubi francuskich aut

TyrionLannister napisał/a:
To powiem wam, że jak z miesiąc temu jechałem w góry to na A4 też się palił Pug 307 tyle, że w kombi... coś mi się wydaje, że A4 nie lubi francuskich aut
![]()
Moja A4 faktycznie nie lubi fracuskich aut....wczoraj wjechałem w dupke babce jadącej meganką....no w sumie to ją klepnąłem.

307 faktycznie miały problem z samozapłonem
Akurat z modelach HDI. Jakieś problemy z przewodami ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło. Jak już to kupować benzynowe

Jak ja uwielbiam jak z🤬by hamują i tworzą korek, żeby zobaczyć co się stało. Muszą mordę wcisnąć.
vexes napisał/a:
Ten chillstep w tle, boski
. Czyżby mix od OnlyChillstep ?
Blackmill - Rain

@karinata
Dokładnie... k*rwa widowisko zasrane sobie urządzają, a za dupą korek na 3 km.
90% korków na autostradach to efekt ludzkiej ciekawości. Jedziesz? - jedź! Chcesz oglądać stłuczkę czy spalone auto? Wysiądź i rób fotki k*rwa.
Dokładnie... k*rwa widowisko zasrane sobie urządzają, a za dupą korek na 3 km.
90% korków na autostradach to efekt ludzkiej ciekawości. Jedziesz? - jedź! Chcesz oglądać stłuczkę czy spalone auto? Wysiądź i rób fotki k*rwa.
ej eksperci ale jak to sie stalo? przeciez samochody same sie nie pala!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie