Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
vass 2014-03-02, 14:10 7
osa79 napisał/a:

głupie polaczki znowu machają szabelkami zamiast zamknąć mordy

Szczym ryj i ciesz się, że nie szczekasz.
Zgłoś
kaczyhuj 2014-03-02, 14:11 1
Za Piłsudskiego autor tego tematu był by już pare metrów pod ziemią.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 14:11 32
osa79, Archeolog, Koniec Świata, Radeghost, DUST DEVIL i inni tego typu trolle-lewaczki. Stara gwardia; na sadistcu mogą być kimś kim chcą i odreagowywać swoje smutne życie. Zawsze byli bitymi odrzutami społeczeństwa, potwierdzone info
Zgłoś
imegas 2014-03-02, 14:13
Przepowiednia się realizuje Krwawe Igrzyska (Soczi Ukraina) i wojna o małe państewko albo wyspę III wojna światowa zbliża się wielkimi krokami.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 14:14 1
imegas, małe państewko? Ukraina jest większa od Polski...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 14:15 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SwietlikwDupie 2014-03-02, 14:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 14:16 17
Czyżby ruskie i szwaby mieli deal ?
Zgłoś
WojtkU 2014-03-02, 14:16 8
Zgłoś
twojastaraluz 2014-03-02, 14:17 7
Hitler w latach 30 robił dokładnie to samo co dzisiaj Putin, i do czego to doprowadziło... Gdyby w dzisiejszych czasach doszło do III wojny światowej (a prędzej czy później i tak do niej dojdzie, jak powiedziała Merkel :pokój nie jest dany na zawsze") nie mamy co liczyć na to całe NATO i USA, będą gadać i straszyć ale palcem nie kiwną (historia kołem sie toczy), bo jaki Niemiec, Brytyjczyk, Amerykanin by zginął za Polaka?
I najgorsze jet to, że ja, jak i pewnie wielu z was, czuję się cholernie bezbronny. Zostanie nam tylko ucieczka.
Zgłoś
Aberracja 2014-03-02, 14:17
@Pan_Generał

Za co ma dostać bana? Za pisanie prawdy?
Zgłoś
imegas 2014-03-02, 14:18
@wiesiors4 Ja myślę że chodzi o Krym bo była teoria że Izrael wywoła III wojnę światową ale patrząc co się dzieje na wschodzie Krym jest bardziej prawdopodobny. Nawet w mediach na mapach pokazują Krym jak oddzielne państewko.
Zgłoś
gongo 2014-03-02, 14:20 1
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2014-03-02, 14:21 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 14:36 5
Cześć! Zauważyłem, że w twoim polandballu wkradł się mały błąd, to jebłem poprawkę
Pozdrawiam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem