KaprysLosu napisał/a:
tjaa, zero humoru zero perspektyw, są tam tylko, aby biały człowiek mógł podziwiać murzyna w naturze... smutny ten twój świat
On pewno ma tatuaż chiński na sobie. Chqali się napisem sajgonki orzed innymi debilami. Oni podziwiają jaki zajebisty, a parę milionów chińczyków ma bekę
SocialMedia napisał/a:
Jego nick - @mikinara790
k🤬a, on kogoś mi przypomina
to Polak? i legionista?
Asuritta napisał/a:
Biedne dzieci pojeb przyjechał do głodujących ubogich dzieciaków i uczy je gówna bo pojeb myśli że to fajne i słitaśne że kumple go po c🤬jka ucałują za super filmik i dadzą mu donejty.
Ja tam do czarnych nie mam nic o ile siedzą tak gdzie są przystosowani czyli afryka
Nie posraj się w majty
Asuritta napisał/a:
Biedne dzieci pojeb przyjechał do głodujących ubogich dzieciaków i uczy je gówna bo pojeb myśli że to fajne i słitaśne że kumple go po c🤬jka ucałują za super filmik i dadzą mu donejty.
Ja tam do czarnych nie mam nic o ile siedzą tak gdzie są przystosowani czyli afryka
Te biedne dzieci za 10 lat ujebia Ci łeb i zgw🤬cą Twoja babę. Dla czarnych nie ma zmiłuj... I ten pojeb dobrze myśli że to fajne. Myślisz że jak on nie znał języku to z niego starsi nie robili sobie beki? W jakiej Ty wsi żyjesz?