👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0_rafiks_0 napisał/a:
Oglądać bez głosu.
A ja bym tą panią poznał! Powinni ja w komercyjnych stacjach puszczać, bo lepiej jej idzie niż niejednej „gwieździe”.
Hal daj linka do jej funpage.
Pasy pewnie od 100 kacy temu odkrecone i zamienione na melinie na wódkę.
Dobrze ze predkosc nie byla duza. Jakby jechali pod prad droga ekspresowa jak ukrainiec ostatnio w polsce to mogloby sie to zakonczyc duzo gorzej.
No ale jazda po pijaku to ogolnie specjalnosc naszych wschodnich sasiadow.

Dzisiaj napisał/a:
Dobrze ze predkosc nie byla duza. Jakby jechali pod prad droga ekspresowa jak ukrainiec ostatnio w polsce to mogloby sie to zakonczyc duzo gorzej.
ruskie dobrze płacą za sianie propagandy antyukraińskiej?
Dzisiaj napisał/a:
ruSSki pijak i bandyta jest nie do przebicia, roSSia to inny stan umysłu - nie mylić z intelektem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie