Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pakozi 2014-02-18, 13:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-02-18, 13:50
Słuszny tytuł na youtubie. Toruń, to Bydgoskie Przedmieście.
Zgłoś
Adek1507 2014-02-18, 14:06

Szybko uciekła, ale zdążyłem.
Zgłoś
goliatesku 2014-02-18, 14:41
Ostatnio u nas na Przedmieściu taka plaga, patolia koniecznie chce się sfrytkować, najlepiej razem z sąsiadami, więc płoną klatkoskie.

podpis użytkownika

pluk
Zgłoś
kaczor998 2014-02-18, 16:51
loco_en_el_coco napisał/a:

a czy widzisz tam policjantów w białych czapkach? To nie był ruch drogowy aby kierować ruchem i zamykać ulice. Z tego co mi wiadomo to strażacy dowodzą na miejscu podobnego zdarzenia.

A po co Panowie w białych czapeczkach? Każdy z Policjantów jest przeszkolony i uprawniony do kierowania ruchem. Wystarczy jedno słowo Kierującego Działaniami Ratowniczymi i już powinni ruchem kierować, a tak na prawdę sami powinni się za to wziąć, to ich obowiązek. Ruch drogowy może wyznaczyć objazdy czego nie zrobią Policjanci z Prewencji.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 19:46
Policjanci trzaskają wiele nadgodzin... mają pełne ręce roboty. Dwóch policjantów tutaj, to wydłużenie czasu przyjazdu do stłuczki... I narzekanie tych co czekają... Inna sprawa, że strażacy dowodzą przy takich zdarzeniach i mogą poprosić o wsparcie policję.

W Toruniu dużo sprzętu ściągają do takich zdarzeń, chyba nie narzekają na brak kasy...

Ale i tak szacun za mega robotę. To nie jest łatwy kawałek chleba.
Zgłoś
Mr_Crazy 2014-02-18, 20:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem