Czasem i policjant staje się bohaterem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Czasem i policjant staje się bohaterem.
Gdzie są maseczki?! Dlaczego zostali narażeni na śmierć covid ową? Skandal! Jeszcze kilka miesięcy temu tak by wyglądały komentarze
Prawda jest taka, że wpieprzyli się w czyjąś robotę, bez zabezpieczenia własnego zdrowia. Każdy ma swoją role w czasie takiej akcji. Dobrze, że któregoś z nich nie trzeba było jeszcze dodatkowo ratować...
No i to są policjanci, a nie jak te kundle od maseczek i prowokowania zamieszek na protestach.
Con4terPro96 napisał/a:
smutno się patrzy co człowieka może czekać na starość "ja nie chodzę" , "ja nie wstane" - obcy ludzie muszą cię wynosić jak worek kartofli a ty jesteś swiadomy/a swojej ułomności (część z nich) - tego że nawet na dwór samodzielnie nie wyjdziesz ...
A co Ci ludzie całe życie robili dla zdrowia. Zapewne tyle co Ci młodzi i starsi teraz. Rozejrzyj się po znajomych. Zapytaj dowolnego człowieka ile czasu z dnia dziennie spędza na: pracę, telewizor, odpoczynek i zdrowie. Zapewniam Cię że będzie to w takiej kolejności a nawet zdrowia nie będzie wcale. I wpierw... Tabletek się tu nie policzy
Ale ja szanuję tych policjantów! Służyć i bronić w praktyce. Jakbym był komendantem, właśnie takich ludzi chciałbym mieć w drużynie. jakbym był zwykłym policjantem, takich ludzi chciałbym mieć koło siebie!
taka spokojna starość że nawet klamek w drzwiach nie mają jak w jakimś psychiatryku żeby nie mogli uciec
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie