Więcej dowiecie się tu - dailymail.co.uk/news/article-2569820/Blaze-rages-coal-smokey-disaster-...
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
No raczej nie skoro Niemcy zamykają el. atomowe i wracają do węgla.
No raczej nie skoro Niemcy zamykają el. atomowe i wracają do węgla.
To byś na tej swojej wiosce zamarzł ciulu...
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.remi1982
Ty k🤬a śląska szmato.
Gdyby nie my nie mielibyście pracy i płacy, rent i emerytur.
Zjadalibyście siebie na wzajem z głodu i nędzy.
Polska w dużej części używa jeszcze węgla, ale często importowanego bo jest tańszy.
Zaraz Wam te kopalnie pozamykają. Już zamykają.
Chcecie autonomii?
To wyp🤬alać z Polski. Nikt Was tutaj nie zapraszał i nikt Was nie chce ani nie ma z Was zbytniego pożytku.
PatrolZG ma rację, i tak uważa większość logicznie myślących Polaków.
Tylko Wam się jeszcze wydaje, że są lata 70' i jesteście niezastąpieni.
I chciałem jeszcze dodać, że Was sk🤬ysyny nie cierpię z tą Waszą śluńsko godko.
Gwarę to mają Kaszubi i Górale.
Ich społeczeństwo szanuje.
Jakbym był dyktatorem tego kraju to bym Was oddzielił od Polski i wprowadził wizy.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Ja jebie, kolejni k🤬a śląscy ekonomiści... Bez śląska byłoby dużo lepiej, największy syf w Polsce, może poza Łodzią. Dużo taniej wychodzi sprowadzanie takiej samej jakości węgla niż wydobycie u nas, między innymi przez sprzęt i tych jebniętych w dekiel górników, albo raczej związkowców, którym wiecznie w dupach mało
Czy ja wspomniałem coś o autonomii ? Czy piszę w innym języku ? Skoro cieszy Cię upadek Polskiego przemysłu, to współczuję Twoim rodzicom, że wychowali barana, bez wiedzy i kultury osobistej. Zastanów się co piszesz. Jesteś czystym przykładem wieśniaka intelektualnego. I kończę już, bo szkoda mi klawiatury na takiego prostego cepa jak Ty.