Pożar jaki miał miejsce wczoraj na moim osiedlu. 2 osoby nie żyją. Jednego ciała nie można na razie zidentyfikować ponieważ jest za mocno zwęglone. Babka ponoć spaliła się żywcem... Przyczyna na razie niewiadoma. Filmik nie mój. Byłem wczoraj w tej klatce po całej akcji noto wam powiem, klatka od 3 do 9 piętra cała czarna...
Konto usunięte
2013-08-22, 15:13
"spaliła się żywcem"
I gdzie teraz wasz bóg? Rozumiem, że to część boskiego planu, tak? Hahahaha
I dobrze, bo ketchup robią c🤬jowy
Ciekawe o co się pożarli
Konto usunięte
2013-08-22, 15:36
mr_9mm napisał/a:
Włocławek to taka Łudź , tylko że w wielkopolsce nad Wisłą.
CO K🤬A?
tanazwamusibycdostepna napisał/a:
CO K🤬A?
Łudź k🤬a
Konto usunięte
2013-08-22, 15:40
Mieszkanie wyżej miało saunę za freeko ^^
Autorowi filmu radziłbym pouprawiać trochę aktywności fizycznej.
Sapie jak lokomotywa.
Pewnie tłusty, obleśny, śmierdzący grubas którego czeka operacja serca czy c🤬j wie czego.
ten filmik z sowietczyzny zawsze robi na mnei wrażenie.
Przej🤬e uczucie, zaczadzić się na smierc czy skoczyć i sie zabić.
Dobrze że meiszkam nisko.
Konto usunięte
2013-08-22, 15:54
ja p🤬lę. wstałem po popołudniowej drzemce, zj🤬y sny miałem, łeb nap🤬la, czuję się wyżęty jak gąbka, wchodzę na Sadola i pierwsze co widzę to ogromny bocian na tle bloków. myśle sobie "co do c🤬ja". Chyba potrzebuję więcej odpoczynku.
To ktoś jeszcze mieszka w tym Włocławku ?? Myślałem ,że wszyscy przyjechali do Warszawy.. a nie sorry z Lublinem mi się pomyliło.
Konto usunięte
2013-08-22, 16:08
Groch55 napisał/a:
I dobrze, bo ketchup robią c🤬jowy
Sam jesteś c🤬jowy. Jak lubisz żreć gównianą chemię to proszę bardzo, ale od Włocławka się odp🤬l.
A tak nawiasem, to już Włocławka (ketchupu) we Włocławku nie robią...
Jak się nazywa ktoś kto wali do widoku straży pożarnej itd.? Bo się zastanawiam jak tego kamerzystę nazwać
Poli sie że jasny pierun!!!
podpis użytkownika
Konto usunięte
2013-08-22, 17:46
Groch55
I dobrze, bo ketchup robią ch*jowy
K🤬a najlepszy ketchup jaki moze byc reszta ketchupow moze lizac wloclawkowi wieczko od malolata wp🤬lam ten ketchup, ty pewnie wp🤬lasz ketchup z biedronki ktory jest mieszany ze starymi podpaskami I h🤬jem mieszany
Konto usunięte
2013-08-22, 18:01
1:26 Luigi brat Mario