📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:42

bustermbx6 napisał/a:
Filmik stary jak świat. Laguna dziadka mojego kolegi.
to Megane -_-
Tak to jest jak rutinoscorbinu nie bierze. Gorączki dostał i tyle, to mu zimny okład zrobili.

@Andzik69
Moze i jest od dolu, ale jak przedziera sie mala ilosc tlenu od spodu przez jakies dziurki, to troche sie to rozni od naglego doplywu calej jego masy ; P Nie wiem czy by wybuchlo, ale z pewnoscia ogien by byl znacznie wiekszy.
Twoje podejscie jest podobne do budowlancow, ktorzy mojemu ojcu kladli pape na dach i rzucali z tego dachu pustymi butlami po gazie, twierdzac ze nic sie nie stanie, bo przeciez puste...
Moze i jest od dolu, ale jak przedziera sie mala ilosc tlenu od spodu przez jakies dziurki, to troche sie to rozni od naglego doplywu calej jego masy ; P Nie wiem czy by wybuchlo, ale z pewnoscia ogien by byl znacznie wiekszy.
Twoje podejscie jest podobne do budowlancow, ktorzy mojemu ojcu kladli pape na dach i rzucali z tego dachu pustymi butlami po gazie, twierdzac ze nic sie nie stanie, bo przeciez puste...

Ja pierdziele gdzie oni robili prawo jazdy,nawet dzieciom tłumaczą jak gasic pozar komory silnika.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie