Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W................c 2012-10-06, 12:31
Fedek no k🤬a widzę, że Ty to za to prawdziwa "elita" jestes
Zgłoś
Fedek 2012-10-06, 12:32
tak jak pisałem nic nie da umoralnianie tego ścierwa bo albo są "niewinni" albo do nich nie dociera jak zj🤬i są i nikomu nie imponują poza sobą :/
Zgłoś
p................0 2012-10-06, 12:33 10
Mam nadzieję, że dojdą kto to i wyp🤬olą ich na zbyte pyski. Hołota nic nie uszanuje. Sam jestem studentem dziennym na państwowej uczelni i nie czaję swoich rówieśników, jest tyle gówniarstwa, że to głowa mała, tylko browary w głowie, r🤬anie, gdzie by tu dzisiaj pójść. Prawda jest taka, że może 10% zależy na wykształceniu i zdobyciu jakiejś wiedzy, reszta przyszła bo albo rodzice kazali, albo po papier, bo fajnie mieć.
Ja p🤬lę, na c🤬j tacy ludzie "studiują"...
Rozumiem, że można iść na browar, zabawić się, ale to k🤬a nie może być motywem przewodnim w życiu!
Zgłoś
Nerd 2012-10-06, 12:39 1
Byłem tam, ale jak dorwałbym sk🤬ysyna co to zrobił, to pewnie...nie... c🤬ja bym zrobił, ale wandalizm mnie wk🤬ia.

@Fedek
po części się zgodzę, jednak tylko po części. Na takie "imprezy" - to było przypadkowe zbiegowisko ludzi, rzekomo miała być impreza integracyjna, więc sporo osób przyszło - pozwalam sobie rzadko. Nie mieszkam w akademiku i całe szczęście, melodia Janosika i bicie w garnki, codzienne krzyczenie "UJ na kolana" i "tak się bawi tak się bawi agh" jest może początkowo śmieszne, jednak po czasie czuję,że byłoby to irytujące. Współczuję mieszkańcom Kapitolu, gdzie mieszkają byłe "samogłoski" - studenci najlepszych kierunków na AGHu, które w przeciwieństwie do innych kierunków muszą się regularnie uczyć, aby się utrzymać.

podpis użytkownika

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
Proximate 2012-10-06, 13:28 1
@Fedek

Zamknij p🤬dę, p🤬lisz bez sensu, to że c🤬ju w domu siedzisz zamiast szaleć na imprezach akademickich z fajnymi dupami to już Twój problem, masz zj🤬e życie? Trudno.
Co prawda z paleniem krzesła to lekkie przegięcie, ale akcje typu latająca lodówka i komoda z 8 piętra są na porządku dziennym.
My studenci jesteśmy pop🤬leni, jak k🤬o nie umiesz tego zaakceptować to wyprowadź się na stancję do jakiejś starej p🤬dy i tam sobie mieszkaj.
Zgłoś
nevmano 2012-10-06, 13:42 1

k🤬a ciekawe co jeszcze

podpis użytkownika

"Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y."
Zgłoś
p................a 2012-10-06, 13:43
Tak to dziś wygląda, że w akademikach mieszkają bydlątka : )
Zgłoś
chetek 2012-10-06, 13:48 2
@Proximate
Twoja edukacja powinna zakończyć się na podstawówce. System jest beznadziejny.
Zgłoś
s................t 2012-10-06, 13:48 5
Proximate, Jesteś pop🤬lony, ale w sposób negatywny. Dobrze być pop🤬lonym pozytywnie. A komoda z 8. piętra jest na porządku dziennym bo za nią wandale nie płacą tępa dzido.
Tak to jest jak nie ma wojska i rozpieszczone bachory wylatują na studia i balują za hajs matki.

A Fedek przedstawił bardzo krytyczne zdanie, ale jednak prawdziwe... Studentów jest k🤬a za dużo, wśród nich pojawia coraz więcej debili, co widać załączonym powyżej obrazku.
Zgłoś
matiqq 2012-10-06, 14:14
pieto90@

jesteś rudy?

podpis użytkownika

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
!Timon 2012-10-06, 14:59 1
@Proximate

Ty jesteś pop🤬lony jak napisałeś. Ja jestem studentem i za pop🤬lonego się nie uważam. Robiłem sporo głupich rzeczy jak większość dzieciaków na I roku, ale teraz się tego wstydzę. To się nazywa dojrzewanie które jak widać niektórych omija.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Fedek 2012-10-06, 14:59 1
Przestańcie uświadamiać bo takie ochłapy społeczne właśnie jak Proximate nie znormalnieją dopóki sami nie zaczną zarabiać na swoje życie. Niech sobie pokrzyczy, powywala lodówke z 8. piętra to może biedak w końcu zaliczy jakąś zdesperowaną laskę, której to imponuje.
Zgłoś
Explo 2012-10-06, 15:16
Byleby ta spadająca lodówa nie zaliczyła kogoś tam na dole. Do krótkiego przemyślenia: kto mieszka w akademikach? Na pewno nie ludzie z duzych miast, bo mają takie same/lepsze uczelnie u siebie. Wieśniactwo. Sory, ale w ten sposób dajecie o sobie znać.

podpis użytkownika

Nikt nie zatrzyma r'n'r!
Zgłoś
g................t 2012-10-06, 15:42 8
Proximate napisał/a:

@Fedek

Zamknij p🤬dę, p🤬lisz bez sensu, to że c🤬ju w domu siedzisz zamiast szaleć na imprezach akademickich z fajnymi dupami to już Twój problem, masz zj🤬e życie? Trudno.
Co prawda z paleniem krzesła to lekkie przegięcie, ale akcje typu latająca lodówka i komoda z 8 piętra są na porządku dziennym.
My studenci jesteśmy pop🤬leni, jak k🤬o nie umiesz tego zaakceptować to wyprowadź się na stancję do jakiejś starej p🤬dy i tam sobie mieszkaj.

Jakbyś pajacu miał studiować za swoje i do tego wynajmować mieszkanie to byś nie p🤬lił takich głupot. Wy studenci jesteście szaleni? Wy się macie sk🤬iele uczyć, ja na to płacę 32% podatku miesiąc w miesiąc.
Ogólnie rzecz biorąc wszystkie studia powinny być płatne - z czesnego zwalniała by jedynie średnia >4,5. Od razu byłby odsiew śmiecia, które marnują kupę państwowej forsy na "fajne dupy".
Dla Fedka piwo a dla ciebie kop w dupę, żebyś się szmaciarzu ogarnął.
Zgłoś
p................0 2012-10-06, 16:11
matiqq napisał/a:

pieto90@

jesteś rudy?

Preferujesz facetów, że pytasz?
Ja po prostu znam umiar i na pewno alkohol, narkotyki, r🤬anie nie jest w moim życiu motywem przewodnim, a jedynie dodatkiem.
Jak dla kogoś studiowanie to głównie sposób na zabawę to gratuluję podejścia... Potem pieniądze podatników zamiast iść np. na służbę zdrowia to idą na ludzi właśnie z takim podejściem, których od zwykłych absolwentów szkół średnich różni tylko to, że mają papier na ukończenie szkoły wyższej.

@Proximate, jesteś tak prymitywny, że chyba nie jesteś w stanie sobie tego uświadomić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie