👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
barszcz17 napisał/a:
Urban Champion z NES'a w realu.
szukałem tego komentarza
barszcz17 napisał/a:
Urban Champion z NES'a w realu.
O Cię c🤬j, dzieciństwo <3
Z 8 lat wstecz, 2 w nocy i mpk panopki nacinają asfalt, spawają hałas, że nie idzie wytrzymać.. wstalem z łóżka i poszedlem po jajka, ale zobaczyłem takie wielkie napuchniete i już mieknące jabłko wielkości pieści, które leżało na stole, to je wziąlem i przysięgam, że chcialem rzucić obok i im krzyknąć zeby sie je*li w łeb i wypi****alali, ale trajektoria lotu od razu celowała w potylice schylającego się robotnika..tak mu siadło, że coś niesamowitego 😂😂 a najlepsze jest to, że natychmiast przerwali pracę, załadowali się i odjechali xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie