Bluzg w wykonaniu osób urodzonych już po stanie wojennym. Jedyne co bym zmienił to jakąś lepszą laskę wziął, ale to moja prywatna, płytka uwaga z którą 90% sadoli się zgodzi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Z tego co dzisiaj wszyscy specjaliści mówią, ZSRR by nie interweniowało, a porównywanie Afganistanu do Polski, uważam za co najmniej śmieszne. Swoją drogą akurat wtedy stosunki pomiędzy ZSRR, a USA nie były najlepsze i Amerykańce odgrażali się, że jeżeli Ruscy interweniują w Polsce to oni nie pozostaną dłużni
. Kto wie czy gdyby wtedy Jaruzelski nie ogłosił stanu wojennego, to Polska od ZSRR mogłaby się odsunąć jeszcze szybciej.
@grzechu5444
Nie wiem co masz z garem, ale jeżeli chcesz coś poddać konstruktywnej krytyce to daruj sobie używania słowa ''gimbus'', chyba że do szkoły tym dojeżdżasz.
@up
Ta, masz rację nie różnimy się niczym od czerwonych gnid, bo przecież też mordujemy i mamy później czyste ręce, ba nawet dostajemy miesięczną emeryturkę taką jak niektórzy roczną. Brak słów.
Nie wiem co masz z garem, ale jeżeli chcesz coś poddać konstruktywnej krytyce to daruj sobie używania słowa ''gimbus'', chyba że do szkoły tym dojeżdżasz.
@up
Ta, masz rację nie różnimy się niczym od czerwonych gnid, bo przecież też mordujemy i mamy później czyste ręce, ba nawet dostajemy miesięczną emeryturkę taką jak niektórzy roczną. Brak słów.
A ciśnijcie ciśnijcie, Jaruzel był komuchem ale też dobrze zrobił bo teraz byśmy wcale po Polsku nie mówili.
Nie lubicie Jaruzelskiego tylko dla tego, że wywodzi się z endencji.
Ten bluzg nie tylko do tego starego parcha ale do innych jemu podobnych też powinen być kierowan.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie