Przeglądam sobie dziś w przypływie nudy jakieś c🤬jowe stronki, a tu ko🤬a albo przynajmniej ich podwładny pięknie pozdrawia Sadistica. No to podsyłam wam pozdrowienia
Tu oryginał
Edit: Po wejściu na profil naszego c🤬tego kolegi okazuje się, że wcześniej żalił się na ojca geja
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ten list pisała KOZA,... ;D
konto usunięte
2013-08-17, 20:44
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
pewnie pokłocił się z kozą i takie skutki.
Niewiem dlaczego ale czuje sie dumny. czyli jednak cos sie zdziałamy
konto usunięte
2013-08-17, 21:39
tak, znam, nawet sporo i podtrzymuję swoje stanowisko.
konto usunięte
2013-08-17, 21:42
Ale wy jesteście głupi... Sami nawet nie wiecie jak bardzo... Nawet wyłożenie na światło dzienne składników waszej głupoty nie mam sensu - to skutkowałoby jedynie waszym pustym śmiechem. Pustym z niezrozumienia. Najbliższe 10 lat zrewiduje waszą tępotę.
konto usunięte
2013-08-17, 21:46
Kolo ma bół dupy i próbuje sobie jakoś wytłuamczyć dlaczego jego koza go zdradza.
Ojciec "gej"? Jaki ojciec, taki syn...
Witam.Znam paru Islamistów i to naprawdę poj***, jak byłem w Egipcie miałem szansę poznać kilku.
Gdybym anty-islamu miałbym się nauczyć z telewizji, to albo bym nie wiedział, że taka religia istnieje, albo uznawałbym ją za religię pokoju.
konto usunięte
2013-08-17, 22:39
@dionizodoros
Czyli to jest Twój post na tej stronie! Aha wydało się! A ja bym chętnie zmarnował trochę czasu i posłuchał o tym jacy jesteśmy głupi
O najmądrzejszy panie świata, otaczają Cię sami debile. Musisz czuć się źle z myślą że jesteś najbardziej inteligentną formą życia na tej planecie. Uważaj żebyś materii nie zaczął zaginać swoim umysłem.