Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:49
Tak, wiem. Na portalu którego głównymi atrakcjami są kobiety z k🤬sami, martwe płody i złamania otwarte, nie powinno być miejsca na takie filmiki. Jednak zawzięcie i pasja tego chłopaka powinny wzbudzić w nas pewne refleksje

Komentarze typu "iście sadystyczne", "gdzie tu sadyzm" od gimbusów zaczną się za 3...2...1...
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-24, 19:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 19:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 19:23
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 19:30
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 20:15
Wzruszyłem się
Zgłoś
teken 2012-09-24, 20:35 1
Zgłoś
Crane94 2012-09-24, 20:51
Na Wawel!
Zgłoś
Danlew 2012-09-24, 21:00 1
el_kadafi
Ma racje tysiące jest takich dzieciaków nie wiem kiedy był pogrzeb ale media znajdą kolejnego takiego dzieciaka i znów będzie szum a ja i tak nie słyszałem o tym dzieciaku.

Zakładam że rodzina była majętna plus te dodatki na dziecko chore plus media itd to nic dziwnego że było o nim głośno.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 21:05
A mi go jednak trochę szkoda. :/
Zgłoś
supercharger 2012-09-24, 21:12
danlew ułom:)
Zgłoś
Kadoon 2012-09-24, 21:41
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 0:39
Janusz~, dobrze, że mój komentarz widziało tylko kilka osób
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 3:35 2
Ktoś tutaj o kulturze zapomniał. O zmarłych się nie mówi źle. Chłopak miał pasję i ją pokazał, wielu tego brakuje więc są w cieniu. Chłopak dał się zapamiętać kibicom Lechii i nie tylko dlatego zarówno na meczu w Krakowie jak i we Wrocławiu wisiały transparenty poświęcone jego pamięci. Chłopak charakterny był, a nie to co wy spinacze.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 15:41
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem