📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale bym tych dwóch pieRRRwszych powkuRRRwiał
RrrRRRrrRRrrRRR nauczyć się wymawiać!

Shepard napisał/a:
sianoika - zawsze tak sprawdzasz wszystkich?
A co, chcesz wiedzieć z kim matka sypia jak ojciec w delegacji ?

Mnie bardziej bawią te zajebiste komentarze cwaniaków przed monitorami wyzywającymi od nołlajfów.

Znam kolesi, głównie MaTex w warszawskim Staszicu. wbrew pozorom spoko ludziska, chodzilem z jednym do klasy przez 3 lata

faktycznie cenzuruje
on albo jego prawa ręka - napisalem posta na forum tego staszica i pokazal sie komunikat "twoj post oczekuje na zgode publikacji przez administratora"

Ulubiony cytat Kamila z FB : "Fizyka jest jak seks; pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy." Richard Feynman

sianoika napisał/a:
W pierwszej klasie ? To jesteś matołem który nie zdał 2 razy albo kłamczuszek z ciebie.
"Data urodzenia: 28 Wrz 1992"
![]()
Cicho bo sie wyda!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie