👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pazuzu napisał/a:
Mozna udowodnic że ziemia jest okrągła nie lecąc w kosmos
Masz rację nie pomyślałem.

Jako ciekawostkę dodam iż szkolenie na snajpera każe uwzględniać także to, że Ziemia jest okrągła i brać na to poprawkę.
Nie zdziwiłbym się gdyby ten cały ruch płaskoziemców był finansowany przez Instytut Batorego jako działania dywersyjne względem osób przejawiających umiejętności samodzielnego myślenia (przez komuchów zwanych foliarzami, szurami itd.) Skoro Soros może finansowo organizować wylew lewackiego szamba w postaci strajków macic itp, to czemu nie zorganizować czegoś, co w razie potrzeby może zaszyfladkować opozycję ideologiczną jako bandę niedouczonych przygłupów ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie