Wkleiłem, bo na szczęście świat nie jest czarno - czarny.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantzco on pie..... ten BAC aby był dopuszczony do ruchu musi mieć naklejkę z nr rej na przedniej szybie.Pytanie do znawców czy był oryginalny maluch z chromowanymi zderzakami listwami z FLa nowym typem felg i czy logo fiat nie powinno być na środku?
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Podniecaja cie bogaci czarni ze wrzucac tu takie gowno? Wyp🤬alaj do Afryki odupcac kolby bawelniarzom a nie zasmiecasz strone jakims pedalstwem.
Ale p🤬licie. Zamiast się zachwycać, że Poznaniak ma takie furki w garażu, a do tego trzyma naszego kochanego malucha to p🤬licie i wychodzą z was małe, zazdrosne, rasistowskie c🤬jki.
Ścinęło dupę?
Przyjdzie zasiłek - rozpuścisz smutki!
Oj zapiekła dupa brudnego biednego p0laka
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.co on pie..... ten BAC aby był dopuszczony do ruchu musi mieć naklejkę z nr rej na przedniej szybie.Pytanie do znawców czy był oryginalny maluch z chromowanymi zderzakami listwami z FLa nowym typem felg i czy logo fiat nie powinno być na środku?
podpis użytkownika
7.62x39 najlepsze lekarstwo na debilizmus-pospolitus