Niestety nie mam informacji jak się zakończyła sprawa i jaki był powód interwencji policji.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no jakby palcem kiwli na to scierwo zaraz by stonoga jechal jaka to zla policja biedne dzieci bije...
Buntowniczym chłopczykom po kulce, policjantom po medalu . Daleko nam do USA
longfly napisał/a:
no jakby palcem kiwli na to scierwo zaraz by stonoga jechal jaka to zla policja biedne dzieci bije...
Pajac Stonoga aktualnie pierdzi w pasiak.
W Hameryce już by dawno przytyli o 1 kilogram ołowiu.. Ale niestety tu w zasranym Polskim społeczeństwie nie mogą, bo za raz pseudo społeczniacy by się rzucali do policji tak jak i w koninie.. Kule w kolana ładować i juz
kapsiu napisał/a:
Nasze prawo...
Jesteś policjantem?
Sprawa się skończyła tak, że nasze wspaniałe sądy, których bronimy przed PiS uznały, że atak na policjanta i do tego gazem nie jest wystarczającym przestępstwem aby bandytów tymczasowo aresztować.
#wolnesądy
konto usunięte
2020-01-16, 9:52
Obaj zatrzymani. Dilerzy. Większy zatrzymany przez patrol z filmiku, ten mniejszy bohater co z doskoku atakował uciekł, ale wywęszyli go 5min później. Zarzuty za handelek i napaść na funkcjuszy
i można bez zabijania...?