Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
(tłumaczone luźno. na dole źródło)

Zwyciężczyni 1mln funtów pozywa szefów lotto twierdząc, że jej wygrany milion w wieku 17 lat zrujnował jej życie.

Jane Park, która wygrała 1mln funtów, teraz 21 latka, uważa, że ludzie poniżej 18 lat nie powinni móc wygrywać w grach liczbowych a jej wygrana sprawiła, że jej życie jest 10 razy gorsze.

Uważa ona, że firma nie powinna pozwalać ludziom w jej wieku wygrywać tak znaczących sum pieniędzy.

Cytat:

Mam wiele rzeczy materialnych ale poza nimi moje życie jest puste. Jaki jest sens życia?

Przed spieniężeniem wygranej Jane pracowała tymczasowo za 8 funtów na godzinę i mieszkała ze swoją matką w 2 pokojowym mieszkaniu socjalnym.

Cytat:

Myślałam, że to odmieni moje życie na dziesięć razy lepsze ale zmieniło je na 10 razy gorsze.

Chciałabym nie mieć pieniędzy.

Mówię do siebie, że moje życie byłoby o wiele łatwiejsze gdybym nie wygrała.

Uważam, że 18 lat to powinien być minimalny wiek aby wygrać w loterii
Obecny wiek wynosi 16 lat i jest zbyt niski.

Jane wydała 4,5tyś funtów na powiększenie cycków zaraz po wygranej.
Dodała, że zawsze chciała to zrobić i jest o wiele bardziej szczęśliwa i pewna siebie.

Cytat:

W końcu mogę nosić odpowiednie sukienki i czuć się bardziej kobieco.

Pozostałe rzeczy które nasza Jane kupiła to dwie posiadłości, torebka louis vuitton, chiuahua i range rover za 18tyśfuntów.

Władze loterii twierdzą, że pomogą Jane zarządzać jej wygraną jak również skontaktują ją z inną osobą która również wygrała w jej wieku.

Rzecznik lotto:
Cytat:

Jesteśmy co jakiś czas w kontakcie z Jane od kiedy wygrała aby dać jej wsparcie.
Zawsze jest to decyzja wygranego czy przyjmie nasze wsparcie czy nie

Źródło: thesun.co.uk/news/2844431/1m-lotto-winner-considering-suing-camelot-cl...

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Polak1988 2017-02-16, 8:24 1
Kasa jej zniszczyła życie ale jest zbyt pazerna,żeby oddać te pieniądze ludziom.Pozwała lotka,żeby dostać więcej kasy,żeby być jeszcze bardziej nieszczęśliwą mogę jej dać k🤬sa do gęby za milion funtów jak już tak chce.
Kobiety to w większości wory na spermę,wczoraj na jebzdzidy ktoś ładnie to opisał
Zgłoś
~Velture 2017-02-16, 14:06 1
Insaner napisał/a:

Hehe, w Polsce za milion złotych to np. w stolicy kupiłbyś max 2 klitki w centrum na wynajem i to z konkretnym czynszem

E tam. Kupisz spokojnie 3 kawalerki (na kawalerkach najlepszy zarobek) w samiutkim centrum i z każdej po 2 kafle miesięcznie na rękę.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś