📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41

McQurwa napisał/a:
Ostatnie słowa są dobitne i skierowane do pani Bieńkowskiej
A Ty Qurwo znowu się wynurzasz z szamba...BIEŃKOWSKA mówiła o specjalistach z zakresu ekonomii nie chcących pracować za tak śmieszne pieniądze na stanowiskach rządowych! A "śmieszne pieniądze", bo w każdej "korpo" zarobią trzy razy więcej. Kumasz już Januszku z ciemnogrodu?
Człowiek z filmu ma 22 lata ,trochę jednak w takich kabinach przesiedział

Krak napisał/a:
Polecam przewietrzanie kabiny i wiatraczek
O czym ty chłopie mówisz. Weź sobie przez kilka minut podmuchaj suszarką do włosów po pysku to będziesz miał symulator tego co ten chłop ma w kabinie. Sam pracowałem w lecie jako operator i uwierz mi, jak ci wiatraczek dmucha powietrzem o temperaturze 35 stopni to chłodzenia z tego nie ma. Twardy gość tak przy okazji, większość z was to by ze łzami w oczach poleciała do mamusi.
Według opisów niektórych osób wychodzi na to, że praca w kamieniołomie przy -30 albo -50 to największa szlachetność, a jak nie jebiesz rozbijając kamienie to w życiu nic nie osiągnąłeś, pokuszę się nawet o stwierdzenie, że pewnie bombelka nie spłodziłeś !
Czy szlachetność to niewiem. Natomiast wiem że gdyby nie twardzi fiziole to byśmy teraz dalej w lepiankach mieszkali bo zamiast coś robić to p🤬deusze tacy jak wy marudzili by jak niebezpiecznie, jak za ciepło, za zimno, za niewygodnie...
@Spiderowski Aha, czyli cały zachód mieszka w lepiankach, dobrze wiedzieć, bo miałem się wybierać na emigracje, dzięki zią.
A i zapomniałem dodać ze BHP w miejscu pracy, to relikt przeszłości - byłego systemu, zostawiony tylko po to, żeby gnębić biednego przedsiębiorce.
A i zapomniałem dodać ze BHP w miejscu pracy, to relikt przeszłości - byłego systemu, zostawiony tylko po to, żeby gnębić biednego przedsiębiorce.

Poczekajcie jak wróci her Tusk. będziecie wykręceni jak szmaty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie