Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:41
banior 2019-06-27, 10:47 3
McQurwa napisał/a:

Ostatnie słowa są dobitne i skierowane do pani Bieńkowskiej

A Ty Qurwo znowu się wynurzasz z szamba...BIEŃKOWSKA mówiła o specjalistach z zakresu ekonomii nie chcących pracować za tak śmieszne pieniądze na stanowiskach rządowych! A "śmieszne pieniądze", bo w każdej "korpo" zarobią trzy razy więcej. Kumasz już Januszku z ciemnogrodu?
Zgłoś
hpnoti 2019-06-27, 10:52 1
Człowiek z filmu ma 22 lata ,trochę jednak w takich kabinach przesiedział
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-06-27, 10:55 28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
EvilDog 2019-06-27, 10:55 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
siwybis 2019-06-27, 10:57 15
Krak napisał/a:

Polecam przewietrzanie kabiny i wiatraczek

O czym ty chłopie mówisz. Weź sobie przez kilka minut podmuchaj suszarką do włosów po pysku to będziesz miał symulator tego co ten chłop ma w kabinie. Sam pracowałem w lecie jako operator i uwierz mi, jak ci wiatraczek dmucha powietrzem o temperaturze 35 stopni to chłodzenia z tego nie ma. Twardy gość tak przy okazji, większość z was to by ze łzami w oczach poleciała do mamusi.
Zgłoś
el_kadafi 2019-06-27, 11:05 4
Zgłoś
nemroth 2019-06-27, 11:05 5
Według opisów niektórych osób wychodzi na to, że praca w kamieniołomie przy -30 albo -50 to największa szlachetność, a jak nie jebiesz rozbijając kamienie to w życiu nic nie osiągnąłeś, pokuszę się nawet o stwierdzenie, że pewnie bombelka nie spłodziłeś !
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-06-27, 11:08 10
Czy szlachetność to niewiem. Natomiast wiem że gdyby nie twardzi fiziole to byśmy teraz dalej w lepiankach mieszkali bo zamiast coś robić to p🤬deusze tacy jak wy marudzili by jak niebezpiecznie, jak za ciepło, za zimno, za niewygodnie...
Zgłoś
GKC 2019-06-27, 11:11 2
Wygląda jak ten typ z Die Antwoord.
Zgłoś
nemroth 2019-06-27, 11:21 3
@Spiderowski Aha, czyli cały zachód mieszka w lepiankach, dobrze wiedzieć, bo miałem się wybierać na emigracje, dzięki zią.

A i zapomniałem dodać ze BHP w miejscu pracy, to relikt przeszłości - byłego systemu, zostawiony tylko po to, żeby gnębić biednego przedsiębiorce.
Zgłoś
nano50 2019-06-27, 11:26 2
Zgłoś
mygyry 2019-06-27, 11:32 1
Bez urazy dla tego gościa, ale wygląda jak Tusk
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-27, 11:36 6
Zgłoś
pitteroo 2019-06-27, 11:57 1
Zgłoś
martinkane 2019-06-27, 12:08 1
Poczekajcie jak wróci her Tusk. będziecie wykręceni jak szmaty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem