👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
urgat napisał/a:
zabawa z materialami wybuchowymi jest lepsza niz seks
Pewnie wszystko jest lepsze od seksu z Twoją partnerką

nabudować tym Afgańczykom normalne drogi to nie będą mieli gdzie wsadzać tych min!
Jak coś nie wyjdzie to szef idiota nawet nie będzie krzyczał, ba ! nawet zły nie będzie xD

Pucimiez napisał/a:
zna ktoś link gdzie jest więcej takich filmików nagrywanych na hełmach ^^ z akcji wojskowych?
realmilitaryflix.com/
4.11. Zakazana jest reklama usług, produktów, lub innych stron internetowych bez zgody Administracji.
Mam nadzieję, że to nie zostanie uznane za reklamę.
Pamiętajcie, że dużo filmików typu Hard tam jest. Ale zawsze będzie napisane ostrzeżenie. Są też normalne filmiki bez flaków itp.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie