Jedna z ciekawych ofert znaleziona podczas dzisiejszych poszukiwań. Jak się okazuje, w naszej kochanej ojczyźnie należy mieć rok doświadczenia żeby być zatrudnionym do zmywania naczyń.
Absurd w czystej postaci. Jedynie pensja stosunkowo wysoka, jak na nasze warunki, chociaż realnie pewnie będzie o połowę niższa...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej ja jestem po technologii żywności, to może przymkną oko na ten rok doświadczenia, APLIKUJĘ !!!
konto usunięte
2014-01-13, 1:12
ciągnie kobietę do kuchni:)
konto usunięte
2014-01-13, 2:17
doświadczenie zawodowe "ogólnie" salier1600 głupcze
konto usunięte
2014-01-13, 2:19
konto usunięte
2014-01-13, 10:55
z tym doświadczeniem to chodzi o to żeby poprostu było mniej zgłoszeń, sam pracowałem w rekrutacji to wiem z czym to sie je. Także panowie jak szukacie pracy i są mega wymagania i tak wyślijcie cv bo chodzi tylko o to żeby odsiać tych mniej ambitnych przedstawicieli naszego gatunku.
Jeszcze listu motywacyjnego brakuje: "Od kad pamietam, zawsze chcialem zmywac naczynia. W klasie inne dzieci chcialy zostac strazakami, doktorami, policjantami - Ja zawsze chcialem zmywac. Uwazam, ze jestem urodzony na te stanowisko".
Ogolnie list motywacyjny to najwieksze gowno, kto to wymyslil?!
konto usunięte
2014-01-13, 20:29
konto usunięte
2014-01-13, 20:43
tak bez wymaganego CV ze zdjęciem i listu motywacyjnego?
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że mój komentarz wybije się spośród innych... Jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem ten straszny błąd ortograficzny! Nie wiem jak to się stało wysoki sądzie- bardzo mi głupio i jeszcze bardziej żałuję, że zobaczy(ło) tę gafę cała masa sadoli... Przepraszam Was! Wybaczycie? Nie to nie... Zapytać nie wolno?!