Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ojciec_Bongmana 2025-06-26, 13:03
Ja p🤬le to jest po prostu nie do wiary, że można coś takiego odj🤬. Gdybym nie obejrzał filmu to w życiu bym nikomu na słowo nie uwierzył, że można być takim niedorajdą.

podpis użytkownika

Weteran wojny memowej 2014-2015
4-krotny Masturbator Roku w kategorii do 10cm
Podwójny laureat Złotej Piwnicy
Zgłoś
brylant1412 2025-06-26, 13:46
ale tak jest z tym pokoleniem czekamy na rusztowaniu na klej krzyczymy do nie go a on mówi ze musi level przejsc

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-26, 14:09
oby więcej takich akcji i dobrze że wózek poleciał zanim bo lepiej dla niego żeby zginął ale j🤬y słabeusz hehehehe
Zgłoś
X3R0X 2025-06-27, 1:10
arcan86 napisał/a:

Tak przy okazji. Ku przestrodze. Dałem mojej 8 letniej córce smartfona bez SIM w domu do oglądania YT. Czas 1 h dziennie. Czasami prosiła o przedłużanie możliwości korzystania. Trwało to ok miesiąca. Po tym czasie zdolność nauki kilkudziesięciu słówek z angielskiego spadła z 1-3 dni do min. tygodnia. Nie dawajcie gówniakom srajfonów. Rosną małe bezmózgi.

gratuluję przeprowadzania eksperymentów na własnej córce, jak ma takiego starego z🤬ba to się nie dziw o wyniki
Zgłoś
arcan86 2025-06-27, 7:24
X3R0X napisał/a:

gratuluję przeprowadzania eksperymentów na własnej córce, jak ma takiego starego z🤬ba to się nie dziw o wyniki

Dziękuję za komplement. Pozdrawiam
Zgłoś
Gienek78 2025-06-27, 22:18
Tydzień temu poproszono mnie na monitoring pokazać jak pracuje jedna z pań. Baba po 50 i tak samo jak ten koleś z filmiku. To nie tylko młodym odbija na punkcie telefonów ale starym też.
Zgłoś
Grubas1960 2025-06-28, 14:52
To chyba nie była "ustawka", prawda?
Zgłoś