📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:04

Palenie flagi w Stanach jest legalne i gwarantuje to ichnia konstytucja. To my mamy kompleksy i potrzeby ochrony wszelkich uczuć.

Maxi96 napisał/a:
Przecież dobrze napisał, większość Amerykanów to idioci potrzebują instrukcji do wszystkiego.
Oczywiście jest też dużo normalnych Amerykanów ale lwia część to stado baranów.
Większość ludzi to stado baranów-bez względu na narodowość. Niby że naszych jest więcej normalnych niż debili? LOL
gambler1
Ty może byś w końcu skończył tą podstawówkę wieczorową tłumoku. W XVIII wieku? Hahaha. A w którym roku chociażby narodziło się państwo Polskie, głupcze?
Ty może byś w końcu skończył tą podstawówkę wieczorową tłumoku. W XVIII wieku? Hahaha. A w którym roku chociażby narodziło się państwo Polskie, głupcze?

Ale z🤬b
Państwo Polskie przyjmuje się, że w X wieku, a jak to się ma do tego co ja napisałem? Jesteś po prostu przygłupem, który nie uważał na wosie i nie zna definicji państwa, kraju i narodu.

gambler1
Grochem o ścianę... dobra, do budy bo ci łańcuch skrócę.
Grochem o ścianę... dobra, do budy bo ci łańcuch skrócę.

gambler1
Głupcze, tożsamość narodowa była już ukształtowana za Cesarstwa Rzymskiego. Czasy starożytnej Grecji? Coś ci to mówi, baranie? Chyba nie. Poza tym wystarczy przejrzeć twoje posty, z których łatwo wyciągnąć wnioski, że masz jakieś problemy emocjonalne jak i problemy związane właśnie z twoją tożsamością narodową.
Dobrze, że kończysz rozmowę. Mama powinna ci zakazać dostępu do internetu, a nie ci kanapki robić. Podejrzewam nawet, że do matki też się tak zwracasz jak i do mnie
Nie pozdrawiam
Głupcze, tożsamość narodowa była już ukształtowana za Cesarstwa Rzymskiego. Czasy starożytnej Grecji? Coś ci to mówi, baranie? Chyba nie. Poza tym wystarczy przejrzeć twoje posty, z których łatwo wyciągnąć wnioski, że masz jakieś problemy emocjonalne jak i problemy związane właśnie z twoją tożsamością narodową.
Dobrze, że kończysz rozmowę. Mama powinna ci zakazać dostępu do internetu, a nie ci kanapki robić. Podejrzewam nawet, że do matki też się tak zwracasz jak i do mnie

Nie pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie