📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry napisał/a:
Chcesz mi powiedzieć, że zatrudniając nową osobę do pracy dasz jej co najmniej średnią krajową do ręki wierząc w jego wewnętrzny talent i zaangażowanie a jak się okaże, że gówno robi i nic nie kuma to dasz mu podwyżkę sądząc, że to wina kiepskiej płacy?
a co chcesz powiedzieć że pracujesz za miskę ryżu?
Nie musisz mi wierzyć ale popytaj tych co pracowali na zachodzie wróć popytaj fachowców a nie lamusów co nic nie potrafią i pracują na zmywaku jak pewien nicień co lubi jechać po Polsce.

tebal, To zależy, bo im większa firma/korporacja i pracownik jest jedynie bezimiennym trybikiem to masz racje, jeżeli mówimy i niższym szczeblu to zależy czy pracodawca jest zwykłym baranem, który przez swój tok myślenia nigdy się nie rozwinie bez zaufanych i wydajnych ludzi, lub inwestuje w kadrę i wrzucanie takich osób do jednego worka jest krzywdzące, ponadto nie każda firma/branża jest w stanie płacić kilka tysięcy na pracownika, ciężko porównać programistę z kasjerką a oboje chcieli by zarabiać 10k+ ale jednemu z nich się to nie uda...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie