Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Pragnienie Adama...
aaaaaaaaaaaaaa • 2018-07-17, 11:03
33-letni Adam z Poznania rozpoczął swoją metamorfozę w wieku 21 lat. Początkowo tatuował sobie tylko postaci z kreskówek, ale z czasem pokrył tuszem 85 proc. ciała. Później mężczyzna postanowił zgłosić się do programu "Druga twarz" Karoliny Gilon. Na wizji pierwszy raz wyznał, że specyficzny wygląd utrudnia mu funkcjonowanie w społeczeństwie. Jednak determinacja do osiągnięcia "upragnionego" wizerunku nie powstrzymała go, żeby pójść o krok dalej. Adam przeszedł zabieg usunięcia penisa i jąder.

ukryta treść

Polacy nie gęsi, też swoich degeneratów mają.

teleshow.wp.pl/adam-z-drugiej-twarzy-nie-chcial-pozbyc-sie-tatuazy-pos...
Zgłoś
banerr 2018-07-17, 20:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2018-07-17, 20:34
@Stewie - cierpi na atopowe zapalenie skóry BO się tatuował, jego "choroba" i sposób leczenia ma tyle wspólnego z prawdziwą chorobą co "bielactwo" Michała Jacksona z prawdziwym bielactwem - fanaberia bogatych.
Zgłoś
Moodyxcore 2018-07-17, 21:04
Slatojesos napisał/a:

No dobra już wiem,
Biedny Adam głównie zajmuje się żaleniem nad swoim losem,poza tym dużo fotografuje(przede wszystkim siebie)poz tym chodzi po różnych programach i ma fajną "dziewczynę"
Adam zarabia na celebrowaniu
Występuje jako Adam Curlykale

Zgłoś
Wiewór 2018-07-17, 21:58 3
Pojebus roku. Jaki lekarz go wykastrowal. Powinien go zamknąć w kobierzynie bo ten człowiek jest ciężko chory a nie ucinac czubkowi jaja.
Zgłoś
kampton 2018-07-17, 22:01
Ten xronix jest z mojego miasta. Znałem chłopacka i muszę wam powiedzieć, że kiedyś był normalny.Chciałem się rozpisać, ale co tu pisać o wariatach. Każdy widzi jak wariat wygląda.
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-17, 22:05 1
Up, nie znam gościa osobiście, ale pamiętam, że jeszcze przed operacjami prowadził bloga, którego czasami odwiedzałam.

Zaczął od dredów.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-17, 22:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-07-18, 0:15 4
dobra.wróżka napisał/a:

Up, nie znam gościa osobiście, ale pamiętam, że jeszcze przed operacjami prowadził bloga, którego czasami odwiedzałam.

Zaczął od dredów.

I wszy-stko jasne...
Zgłoś
boer 2018-07-18, 0:36
Zgłoś
radek225 2018-07-18, 1:42 1
Mam szczerą nadzieję, że to coś umrze.
Zgłoś
Cryo 2018-07-18, 1:54
Cóż, dobra wiadomość jest taka, że się nie rozmnoży.
Zgłoś
Mom and Death 2018-07-18, 5:09
Zgłoś
zdun 2018-07-18, 8:29
ciekawe gdzie pracuje
Zgłoś
freaky 2018-07-18, 8:36 1
A gdzie etyka lekarska?! Gość miał trafić nie pod nóż, a do psychiatryka. Za spowodowanie nieodwracalnego kalectwa lekarz powinien otrzymać zakaz wykonywania zawodu, a najlepiej pójść do pierdla...
dobra.wróżka napisał/a:

nie znam gościa osobiście, ale pamiętam, że jeszcze przed operacjami prowadził bloga, którego czasami odwiedzałam.

Zaczął od dredów.

Czyli pierwszym sygnałem dla rodziców jest gdy dzieciak zaczyna słuchać Bednarka.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-07-18, 9:34 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem