📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

ellsworth napisał/a:
@Rebeliant_ZPF, srogie tabletki brałeś!
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Raczej to z ich braku
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Bardzo źle mnie zrozumiałeś.
(ciach)
Mam nadzieję, że teraz mnie lepiej zrozumiesz.
Zrozumiałem i przepraszam za użyte słowa.

Zabawne to jest. W Słupsku pod okiem pedronia molestowano dzieci w domu kultury, ale tam lewusy nie zrobia krucjaty, mimo że tez tuszowano cała sprawę.
Te wszystkie akcje maja tylko wymiar polityczny i inicjatorzy maja ofiary głeboko w dupie byle tylko przyebac czrnym. Hipokryzja na całego a omułki intelektualne sie podniecaja.
Bo gdyby bac sprawe na powaznie to wiekszość pedofili to homosie i jakos przeciw nim nie wytacza sie dział. Też się wzajemnie kryją (sprawa pedofilów w Belgii). Sieja swoja propagande pod skrzydłami LBGT 9obnizenie wieku inicjacji seksualnej). I tak to wyglada. Jedni sa be, na drugich przymyka sie oko tylko ze na zachodzie na innych a w Polsce na innych.
Te wszystkie akcje maja tylko wymiar polityczny i inicjatorzy maja ofiary głeboko w dupie byle tylko przyebac czrnym. Hipokryzja na całego a omułki intelektualne sie podniecaja.
Bo gdyby bac sprawe na powaznie to wiekszość pedofili to homosie i jakos przeciw nim nie wytacza sie dział. Też się wzajemnie kryją (sprawa pedofilów w Belgii). Sieja swoja propagande pod skrzydłami LBGT 9obnizenie wieku inicjacji seksualnej). I tak to wyglada. Jedni sa be, na drugich przymyka sie oko tylko ze na zachodzie na innych a w Polsce na innych.
@up
Dla mnie wszyscy oni są "be", tyle, że katabasy robią z siebie wszechwiedzące superautorytety moralne.
Dla mnie wszyscy oni są "be", tyle, że katabasy robią z siebie wszechwiedzące superautorytety moralne.
poligon6 napisał/a:
Zabawne to jest. W Słupsku pod okiem pedronia molestowano dzieci w domu kultury
Tą. Pod jego okiem. Siedział w kącie sali w gimpie i walil konia patrzac jak dupca dzieci.
Jaki wymiar polityczny jak podobno kościół nie miesza się do polityki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie